Μαρία Ιωαννίδου: «Τα γράφουν σιχαμένοι χάκερς» – Αποκάλυψε πόσο χρονών είναι

Μαρία Ιωαννίδου: «Τα γράφουν σιχαμένοι χάκερς» – Αποκάλυψε πόσο χρονών είναι

«Εμπνέομαι από το ταλέντο μου για τις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ σεμνή»

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Dalida – La Diva» στο θέατρο «Παλλάς» με λαμπερούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» ήταν εκεί και συνάντησε τη Μαρία Ιωαννίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και την καινούργια σειρά στην οποία θα συμμετέχει.

«Εμπνέομαι από το ταλέντο μου για τις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ σεμνή. Θα γινόμουν μελαχρινή για τις ανάγκες ενός ρόλου. Η αυτοβιογραφία μου θα γίνει σήριαλ και θα υποδύομαι τη μητέρα μου, που ήταν μελαχρινή». Όσο για το αν στο σήριαλ θα συμμετέχει και η Ναταλία Γερμανού;

«Θα της προτείνω να παίξει στο σήριαλ για τη ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Δε με καλεί στην εκπομπή γιατί δεν κάνω τηλεθέαση», είπε αστειευόμενη. Όπως λέει η ίδια: «Είμαι φτωχή, τα έχω χάσει όλα αλλά έχω να φάω ένα πιάτο φασόλια».

 

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή είπε: «Θα φλερτάρω αν με αφήσει ο σύντροφός μου. Καλό είναι να μη με δει να φλερτάρω με άλλον». Όσο για τη… διαμάχη που έχει με ιστοσελίδες για την ηλικία της είπε: «Γράφουν ότι είμαι 80 χρόνων, αν είναι δυνατόν. Το γράφουν σιχαμένοι χάκερς. Δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία μου. Είμαι 60 + χρόνων γυναίκα».