Άγγελος Μπράτης για Στέφανο Κασσελάκη: «Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery»

Άγγελος Μπράτης για Στέφανο Κασσελάκη: «Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery»

«Είναι ξεχωριστές οντότητες και οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος για το πώς θα τα μεγαλώσουν», τόνισε ο σχεδιαστής

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Μπράτης και μίλησε για την περιστασιακή αποχή του από τις συνεντεύξεις, αμέσως μετά το τέλος του GNTM και του J2US, στα οποία συμμετείχε, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη πολυσυζητημένη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για την τεκνοθεσία.

«Σταμάτησα να δίνω συνεντεύξεις, γιατί νομίζω ότι χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επιστρέψω στο δικό μου κέντρο. Ήθελα να επιστρέψω στο να είμαι και πάλι δημιουργός. Μόνο κέρδισα από την εμφάνισή μου στην τηλεόραση και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο», είπε αρχικά ο σχεδιαστής και συνέχισε ως εξής:

«Ήταν μία εμπειρία που μου άρεσε πάρα πολύ και μου έμαθε πολλά πράγματα. Αρχικά, με έκανε να βγω από το ατελιέ μου και με έμαθε ο κόσμος ως ο εαυτός μου. Είδα πώς με αντιλαμβάνονται και οι άλλοι».

Ταυτόχρονα ο Μπράτης δήλωσε πρόθυμος να συμμετάσχει στο GNTM, εάν αυτό ξαναγίνει κάποια στιγμή στο Star.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον πρόσφατο πολιτικό του γάμο με τον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε:

«Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ελληνική κοινωνία. Από την άλλη μεριά, ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν εκπροσωπεί όλη την LGBT κοινότητα. Η δουλειά του είναι πολιτική και αυτό θα το κρίνει η ιστορία.

Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία σε delivery. Ήταν ένα λεκτικό λάθος που έκανε, δεν ξέρω και πώς συνέβη. Δεν το θεωρώ σωστό σε καμία περίπτωση. Τα παιδιά είναι ξεχωριστές οντότητες και οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος για το πώς θα τα μεγαλώσουν. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά είναι παραγγελία».