Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έφυγα από το Survivor γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έφυγα από το Survivor γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

«Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά να το νιώσω όλο αυτό»

Για όλους και για όλα μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN. Το μοντέλο αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία που βίωσε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο μέσα από τη συμμετοχή στο Survivor All Star, την αποχώρηση από αυτό αλλά και το νέο Celebrity.

«Είχα Covid μια εβδομάδα πριν μπω στο παιχνίδι και όταν τελείωσε ο Covid, μου έμειναν υπολείμματα οπότε μου δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα. Όταν έτρεχα και έκανα run στο Survivor, δεν μπορούσα να αναπνεύσω γιατί είχα θέματα στα πνευμόνια. Ένιωθα ότι ψυχολογικά δεν ήμουν έτοιμη να το νιώσω όλο αυτό. Είδα και διάφορα περί παικτών οπότε κατάλαβα πως είναι τελείως διαφορετικό από την προηγούμενη χρονιά που το έζησα και θα ήταν καλύτερο να φύγω», είπε η Ανδριώτου και συνέχισε:

«Είχα δει διάφορες έτοιμες ήδη κλίκες και, επειδή πάλεψα την προηγούμενη χρονιά με έτοιμη ήδη κλίκα, δεν ήθελα να το ξαναπεράσω όλο αυτό οπότε έφυγα. Νομίζω πως δεν θα ξαναπήγαινα σε ένα νέο Survivor γιατί άφησα την ιστορία μου, άφησα αυτό που άφησα στον κόσμο και δεν θα ήθελα να το ξαναπεράσω.

Αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο Λιανό και λατρεύω το χιούμορ του οπότε το Celebrity το βλέπω για εκείνον. Εντάξει, είναι λίγο ανατριχιαστικό. Μου είπαν και να πάω αλλά δεν δέχθηκα γιατί δεν ήθελα να μπω σε αυτό το παιχνίδι».