Συγκινεί η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου για τον θάνατο του: «Άφησε ένα τεράστιο κενό στην ψυχή μου»

Συγκινεί η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου για τον θάνατο του: «Άφησε ένα τεράστιο κενό στην ψυχή μου»

Τι είπε η Εβελίνα Παπούλια για τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «Δύο Ξένοι»

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αίαντα Μανθόπουλου, καθώς ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Τρίτης (17/10). Η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, μίλησε για τον ίδιο με τρυφερά λόγια, καθώς θρηνεί για τον χαμό του αγαπημένου της.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Έφυγε ο αδελφός μου, ο φίλος μου, ο σύντροφός μου, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην ψυχή μου», ανέφερε η Ελισάβετ Σταμοπούλου για τον αγαπημένο της, Αία Μανθόπουλο, στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή, κ. Σταμοπούλου ήταν ο άνθρωπος που πήγε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Από πλευράς της, η ηθοποιός και συμπρωταγωνίστριά του στη θρυλική σειρά «Δύο Ξένοι», Εβελίνα Παπούλια, είπε για τον Αίαντα Μανθόπουλο πως: «Έφυγε, ήταν μια περίεργη και ιδιαίτερη μέρα, γιατί τον άνθρωπο, κάποιοι δημοσιογράφοι τον είχαν πεθάνει πολύ νωρίτερα. Ήταν σαν ένα δεύτερο κύμα πραγμάτων. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένειά του, γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι δικοί του άνθρωποι είναι που περνάνε όλη τη δυσκολία. Να έχουν κουράγιο, τους εύχομαι δύναμη και εκεί που πάει να είναι όμορφα, πιο όμορφα από ότι ήταν εδώ».

Όταν η ίδια ερωτήθηκε για την συνεργασία τους στους «Δύο Ξένους», εκείνη απάντησε «τι να πω για τους ‘’Δύο Ξένους’’, εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα επικήδεια. Πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται κάπου αλλού, μπορεί να είναι κάπου πιο όμορφα».

 

Σε δωρεά οργάνων θα προχωρήσει η οικογένειά του

Ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος διαγνώστηκε ως εγκεφαλικά νεκρός την Τρίτη (17/10), στη Μονάδα Εναντικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου νοσηλευόταν από τις 9 Οκτωβρίου. Η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο.

Ο Αίας Μανθόπουλος είχε ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ θα μείνει αξέχαστος για τον ρόλο του στους «Δύο Ξένους» και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Η τελευταία τηλεοπτική σειρά, στην οποία συμμετείχε, ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, πριν από 3 χρόνια.