Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι πολύ καλή πεθερά, αλλά τον ρόλο της γιαγιάς δεν τον έχω ζήσει»

Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι πολύ καλή πεθερά, αλλά τον ρόλο της γιαγιάς δεν τον έχω ζήσει»

«Αγαπάω τα κορίτσια τους, τα νιώθω μες στο σπίτι χαρά κι αυτά»

Στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma στην Κύπρο με συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο νησί πριν από λίγες ημέρες, αφού ήταν η οικοδέσποινα της 18ης απονομής των βραβείων Madame Figaro: Γυναίκες της Χρονιάς.

Στη συζήτησή της με τη δημοσιογράφο Γιώτα Δαμιανού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους δύο γιους της και στον ρόλο της ως… πεθεράς με τα κορίτσια τους.

«Καθώς περνούν τα χρόνια, η μαμά Μαρία γίνεται πιο ώριμη, πιο ουσιαστική. Μαθαίνεις, δεν είναι κάτι που το ξέρει ή υπάρχει ένα βιβλίο που σου λέει τι να κάνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Τον ρόλο της πεθεράς τον έχω ζήσει και τον ζω. Είμαι πολύ καλή πεθερά γιατί τα αγαπάω τα κορίτσια τους, τα νιώθω μες στο σπίτι χαρά κι αυτά. Αλλά τον ρόλο της γιαγιάς δεν τον έχω ζήσει», παραδέχεται στη συνέχεια η οικοδέσποινα του «Γεια Σου».

«Ελπίζω να μην το ζήσω σύντομα. Όχι για εμένα, εγώ ας είχα μωρό τώρα που να μην ήταν δικό μου, να φεύγει μετά από το σπίτι», έκλεισε την τοποθέτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.