Οργισμένος Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Είστε ντροπή, ζητάτε να πεθάνουμε ήσυχα, χωρίς να ενοχλήσουμε»

Οργισμένος Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε Τατιάνα Στεφανίδου: «Είστε ντροπή, ζητάτε να πεθάνουμε ήσυχα, χωρίς να ενοχλήσουμε»

«Με βγάλατε να πω κάτι ακραίο για να πει μετά ο κόσμος, καλά να πάθουν»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας Μοχάμεντ Ελμπάτα, ο οποίος εμφανίστηκε στον Alpha και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tlive».

«Είσαστε πραγματικά ντροπή, ντρέπομαι για λογαριασμό σας. Τώρα ξυπνήσατε ότι υπάρχει πόλεμος στην Παλαιστίνη. Δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος ΜΜΕ στη Γάζα. Θέλετε να καθόμαστε στα αυγά μας, να πεθάνουμε ήσυχα σαν καλά παιδιά χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν. Αυτό είναι απάνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας σε μια έντονη στιγμή της συνέντευξης.

Παράλληλα ακούγοντας την παρουσιάστρια να μιλάει επανειλημμένως για «εισβολή της Χαμάς στο κράτος του Ισραήλ», εξανέστη «Αυτό είναι Παλαιστίνη. Αυτό που λέτε «κράτος του Ισραήλ» είναι κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Τώρα που μας σκοτώνουν είναι Ισραήλ. Μας διώξαν από το σπίτι μας και τώρα δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε. Με βγάλατε να πω κάτι ακραίο για να πει μετά ο κόσμος, καλά να πάθουν, είναι τρομοκράτες όλοι τους. Γι’ αυτό με βγάλατε».

 

Ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας μίλησε για προπαγάνδα των ΜΜΕ, τονίζοντας πως «Έχουν αμολήσει 5.000 φαντάρους, το τάγμα της προπαγάνδας, κλαίνε για αποκεφαλισμένα παιδιά. Έκλαιγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τα αποκεφαλισμένα παιδιά που αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν. Όλα τα κανάλια καλύπτουν τι συμβαίνει στο Ισραήλ, για τη Γάζα δεν μιλάει κανείς.

Ξέρετε ότι ο μισός ισραηλινός στρατός είναι γυναίκες; Στο στρατόπεδο που έγινε η συναυλία; Εγώ είμαι τρελός, εσείς τα πιστεύετε; Είμαι κατά της βίας, αυτό που έγινε με θλίβει. Αλλά με θλίβει το γεγονός ότι 17 χρόνια η Γάζα είναι εγκλωβισμένη. Ο ΠΟΥ 10 χρόνια λέει ότι η Γάζα δεν έχει πόσιμο νερό. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνουν βομβαρδίζουν σκοτώνουν αθώους.

Πρώτη φορά από θύτης το Ισραήλ γίνεται θύμα και μαύρο κλάμα σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα είμαστε θύματα. Ο υπουργός Άμυνας μας είπε ανθρωπόμορφα ζώα και πήρε την άδεια όλου του κόσμου να μας σφάξει. Ανήγγειλε το έγκλημα πολέμου που θα κάνει. 75 χρόνια κατοχής δεν κλαίει κανείς. Ας αποδεχτούμε ότι η Χαμάς είναι τρομοκράτες, όταν ένα κράτος αναγνωρισμένο απαντά με την ίδια βαρβαρότητα καμία χώρα δεν διαμαρτύρεται».