Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν με αγγίζουν ούτε με στεναχωρούν αυτά που λένε για μένα, δεν τα βλέπω

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν με αγγίζουν ούτε με στεναχωρούν αυτά που λένε για μένα, δεν τα βλέπω

«Είμαι 36 ετών, hello! Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι;»

Ότι δεν την αγγίζουν και ότι δεν τη στεναχωρούν όσα λένε για αυτήν επεσήμανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όπως δεν τόνισε είναι πάρα πολύ καλά ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της.

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν την Πέμπτη (12/10) από την εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και έγιναν κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου την Τετάρτη (11/10).

«Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρω, κάνει που το λέω ή θα αρχίσουν να λένε πάλι; Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τελεία, είναι κάτι που μοιράστηκα με τον κόσμο γιατί με αυτόν έχω επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω η δική μου αλήθεια και τα δικά μου μάτια είναι που κοιτάζω τον κόσμο και λέω και θεωρώ το αντιλαμβάνεται», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών»

«Δεν τα είδα και δεν τα βλέπω. Δεν με στεναχωρεί και δεν με αγγίζει. Δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει και πού αναφέρονται όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές των εκπομπών. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε και να το κουράζουμε για να γεμίζουμε τις ώρες των εκπομπών» ανέφερε σχετικά με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται μαζί της.

«Είμαι 36 ετών, hello! Έχω παντρευτεί, έχω κάνει παιδί και ακόμα λέμε τι;» διερωτήθηκε και σημείωσε: «Ναι το σκεφτόμαστε, θέλουμε, γενικά είμαστε ανοιχτοί» είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα δεύτερο παιδί.