Φώτης Σεργουλόπουλος για την παρενόχληση του τραγουδιστή: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό»

Φώτης Σεργουλόπουλος για την παρενόχληση του τραγουδιστή: «Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό»

«Είμαστε λίγο σκληρόπετσοι σε αυτό το θέαμα»

Μια άλλη διάσταση εξέφρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το επίμαχο περιστατικό που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας εξέφρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ σχολίασε το βίντεο που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα στα social media και έγινε viral, στο οποίο μία γυναίκα θαμώνας φαίνεται να προσπαθεί να φιλήσει τον Βαγγέλη Κακουριώτη, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στην πίστα και τραγουδάει, προσπαθώντας ταυτόχρονα να την αποφύγει.

«Υπάρχει ένα θέμα εάν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση ο Κακουριώτης. Πολλοί από αυτούς που γράφουν στο Twitter λένε ότι εάν αυτό συνέβαινε από άνδρα θαμώνα σε γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχε γίνει ο κακός χαμός. Θα είχε έρθει η αστυνομία και θα τον είχε συλλάβει», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο.

«Εγώ αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ένα περιστατικό έχει στο μυαλό του πως ο άνδρας έχει μία ισχυρότερη θέση που μπορεί να το αντιμετωπίσει, να το διαχειριστεί και πολλές φορές δεν παρεμβαίνουμε. Όμως, δεν τον ρωτήσαμε τι αισθάνθηκε εκείνη την ώρα και μάλιστα στη δουλειά του», επισημαίνει ο παρουσιαστής στη συνέχεια.

«Εάν γινόταν αντίστροφα, εάν δηλαδή ένας θαμώνας φερόταν σεξιστικά σε μία γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχαμε αντιδράσει διαφορετικά. Είμαστε λίγο σκληρόπετσοι σε αυτό το θέαμα, ενώ είμαστε πιο ευαίσθητοι στο άλλο θέαμα», υπογραμμίζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό οι υπάλληλοι του μαγαζιού και θα τον είχαν βγάλει έξω», τονίζει σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής.