Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα social media όλο το καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από τα social media όλο το καλοκαίρι

Για... αποτοξίνωση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μίλησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Σε ένα πράγμα συμφώνησαν σίγουρα η Αντιγόνη Κουλουκάκου και Ελένη Μενεγάκη, καθώς η πρώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» του Mega. Το θέμα που τα... βρήκαν ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι η αποχή για κάποιο διάστημα από τα social media και η Μενεγάκη εξήγησε γιατί το έκανε για όλο το καλοκαίρι.

«Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Αυτό που λες κλείνω τα social… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω».