Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά»

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις της ηθοποιού για όσες κάνουν botox και fillers

Αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού, η οποία μέσα από το podcast της αποφάσισε να σχολιάσει όσες γυναίκες επιλέγουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, βάζοντας υαλουρονικό ή πραγματοποιώντας κάποια αισθητική μικροεπέμβαση.

Η ηθοποιός, αρχικά, μίλησε για μια εμπειρία της, όταν «είδα μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20 – 22 ετών, η μάνα 55αρα. Ίδια, ίδιος ο γιατρός».

«Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα», συνέχισε την αφήγησή της η Μαρία Σολωμού. «Να της πω ‘’κυρά μου, δεν γίνεται’’. Και θα μου πει ‘’ναι, αλλά αν το παιδί θέλει;’’. Θα την είχα αφαλοκόψει, κουρέψει, κλειδωμένη σπίτι. Και βλέπω κορίτσια, 22 ετών, να κάνουν botox και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δεν σου λέω να μην διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη», κατέληξε η ίδια.

 

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία»

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα σχολίασε τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να σοκάρεται, όπως είπε, με τα όσα είπε η ηθοποιός. «Μεταξύ μας, καμία φορά έχουμε σχολιάσει κάποιον, όχι από άποψη της ομορφιάς, καθώς ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά, μας σοκάρει όταν βλέπουμε ένα κορίτσι να αλλάζει εντελώς, να μην μπορεί να μιλήσει, να κλείσει το στόμα του. Άλλο να κάνεις με μέτρο κάτι, εγώ τουλάχιστον κάνω, ωστόσο, με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία».

«Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι μια γυναίκα, άνω των 35 ετών, η οποία έχει και ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει από πειραματικά στάδια. Τώρα έχει ράστα, που κάποιος, αντίστοιχα, θα μπορούσε να πει ‘’γιατί μια γυναίκα, σε αυτή την ηλικία, κάνει αυτό;’’. Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που, μέσα από τη μουσική του, προάγει αυτό το ‘’όλοι ίδιοι’’», πρόσθεσε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα είπε πως «καμία φορά, οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας. Ένας άνθρωπος που κυνηγάει τη ζωή και τη ζει με το κουτάλι, δεν είναι παράταιρο να κρίνει την εμφάνιση κάποιου;». «Κατ’ ιδίαν, όλοι θα το σχολιάσουμε. Δημόσια, θα φοβόμουν», κατέληξε η ίδια.