Αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1: «Δεν μπορούσε να το χωνέψει. Πήγε στο καμαρίνι κι έκανε εμετό»

Αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Λιάγκα – Σκορδά στον ΑΝΤ1: «Δεν μπορούσε να το χωνέψει. Πήγε στο καμαρίνι κι έκανε εμετό»

Λόγω του βασικού θέματος που έπαιζε τότε στην εκπομπή

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον ΑΝΤ1 και εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Το ξέρω εδώ και έναν χρόνο και θα το πω για πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο MEGA μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος στην prime time του ΑΝΤ1 και η Φαίη στο Πρωινό. Και μετά από 2,5 χρόνια, η Φαίη τον καλεί και συμφωνεί για να επιστρέψει ο Γιώργος στο “Πρωινό”.

Θα σας πω λοιπόν, και αυτό είναι από δικό μου ρεπορτάζ, πότε η Φαίη αποφάσισε ότι θα φύγει από το ‘Πρωινό’ με τον Γιώργο και ότι δε θα ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του. Όχι, δεν έγινε τέλη Ιουνίου, όταν δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, όχι. Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, η Πισπιρίγκου.

Και λόγω της θεματαλογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει, πραγματικά, εμετό από την ψυχοσύνθεσή της. Το λέω για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το χωνέψει. Εκεί λοιπόν αποφασίζει και διαμηνύει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι “εγώ του χρόνου στον ΑΝΤ1 με αυτές τις συνθήκες δε θα είμαι”», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.