Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή

«Ούτε όμως είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι και δεν απαντώ»

Ότι δεν πολύ γουστάρει να μιλάει για την προσωπική της ζωή είπε σε συνέντευξή της στο Mega και την εκπόμπή του Κώστα Τσούρου  «Ακόμη δεν είδες τίποτα» η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Λόγω  φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος η ερμηνεύτρια, όπως ανέφερε, φέτος το καλοκαίρι δεν πρόλαβε να απολαύσει το νησί της Μυκόνου, αλλά υπογράμμισε ότι το αγαπά πολύ και της λείπει.

«Η Μύκονος έχει ορίσει την αισθητική μου. Εκεί είναι οι παιδικές μου φίλες», επεσήμανε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και ανέφερε ότι στην εφηβεία δυσκολεύτηκε.

«Ήμουν ένα παιδί που πάντα είχε ανάγκη την ελευθερία. Μέχρι που ανακάλυψα ότι η ισορροπία έρχεται όταν βρεις ανθρώπους να συνυπάρχουν μαζί σου κι αυτοί είναι οι φίλοι μου που τους ευγνωμονώ».

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Είμαι καλά και ήταν ένα καλοκαίρι με πολλά δώρα. Γενικά λένε πολλά για έμενα, δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ούτε όμως είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι και δεν απαντώ. Για εμένα η ζωή μου, είναι η εργασία μου, την λατρεύω».

Παράλληλα σημείωσε ότι δεν θέλει ο σύντροφός της να επεμβαίνει στη δουλειά της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ακούει και τις γνώμες των άλλων, όπως διευκρίνισε η ίδια.