Το Fame Story επιστρέφει – Πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Star

Το Fame Story επιστρέφει – Πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Star

Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη και το Live Show κάθε Παρασκευή

Το μουσικό ριάλιτι Fame Story επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δείκτες μετά από χρόνια απουσίας, κάνοντας πρεμιέρα με το πρώτο Live Show και πολλές εκπλήξεις τo Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star.

Τα επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά το άλλο ριάλιτι του σταθμού, την «Φάρμα» και το Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00, το οποίο θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Η απόδοση και η εξέλιξη των σπουδαστών της Ακαδημίας Fame Story θα αξιολογείται κάθε Παρασκευή στο Live Show από τους τέσσερις κριτές, τον λαϊκό ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο, την pop star Ελένη Φουρέιρα, τον συνιδρυτή και Γενικό Διευθυντή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και τον τράπερ Light.

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.