Μαθήματα ζωής παραδίδει η Μπρι Λάρσον στη μίνι σειρά «Lessons in Chemistry»

Μαθήματα ζωής παραδίδει η Μπρι Λάρσον στη μίνι σειρά «Lessons in Chemistry»

Η σειρά είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Μπόνι Γκάρμους

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Μπρι Λάρσον( Brie Larson) πρωταγωνιστεί στην νέα μίνι σειρά του Αpple TV+ «Lessons in Chemistry».

Η σειρά είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ της Μπόνι Γκάρμους (Bonnie Garmus) και διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Ακολουθεί την Ελίζαµπεθ Ζοτ (Λάρσον), η οποία βλέπει το όνειρό της να γίνει χημικός να παγώνει, καθώς ζει σε μία πατριαρχική κοινωνία.

Οταν μένει έγκυος και απολύεται από το εργαστήριο αποδέχεται μια θέση ως παρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής. Από εκεί επιχειρεί να διδάξει σε ένα έθνος παραμελημένων γυναικών κάτι περισσότερο από συνταγές, ενώ την ίδια ώρα λαχταρά να επιστρέψει στην αληθινή της αγάπη, την επιστήμη, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Ένας άντρας θέλει η γυναίκα του να του φτιάξει ένα ποτό μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά» λέει ένας άντρας στη Λάρσον στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με εκείνη ν΄απαντά: «Γιατί υποθέτεις ότι η δική του μέρα ήταν πιο κουραστική από τη δική της; Γιατί δεν φτιάχνεις εσύ το ποτό;». Στην σειρά η ηθοποιός αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού ενώ μαζί της πρωταγωνιστούν οι Λιούις Πούλμαν (Lewis Pullman), Άτζα Ναόμι Κινγκ (Aja Naomi King), Στεφανί Κένιγκ (Stephanie Koenig), Κέβιν Σάσμαν (Kevin Sussman), Πάτρικ Γουόκερ (Patrick Walker) και Τόμας Μαν (Thomas Mann). Σύμφωνα με το «Τhe Hollywood Reporter» η σειρά «Lessons in Chemistry» αναμένεται στη μικρή οθόνη στις 13 Οκτωβρίου.