Πάνος Μουζουράκης: Ήμουν στον τοκετό, δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια

Πάνος Μουζουράκης: Ήμουν στον τοκετό, δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια

«Άραγε, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο;»

Ο Πάνος Μουζουράκης έγινε πατέρας έγινε για πρώτη φορά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, καθώς η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο τραγουδιστής βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε» και σε δηλώσεις του στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» είπε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» είπε ο Πάνος Μουζουράκης και συνέχισε:

«Άραγε, τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική δεν έχουν τον σωστό ωροσκόπο; Μαγνητοσκόπησα τη γέννα θα τη στείλω στο Netflix…

Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά… Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε τέλος, ο Πάνος Μουζουράκης.