Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη: «Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με διενέξεις»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το διαζύγιο με τη Λένα Δροσάκη: «Τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με διενέξεις»

«Νομίζω πως έκανα αυτό που θα ήταν καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μίλησε για τον χωρισμό με την πρώην σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Λένα Δροσάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περνάς από όλες τις φάσεις και βλέπεις ποια είναι, κατά κάποιο τρόπο, εν τέλει η προσωπική σου ευτυχία. Γιατί εκεί καταλήγεις τελικά, πως μπορεί να οριοθετηθεί αυτό. Αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το στενό πλαίσιο το οποίο λέγεται γάμος, προτιμότερο είναι να χωρίσεις. Το λέω και από την εμπειρία ως παιδιού χωρισμένων γονιών, οπότε εκεί έχω μια άλλη εμπειρία. Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον με διενέξεις και σε ένα τοξικό περιβάλλον, σε καμία περίπτωση και σε αυτό είμαι κάθετος».

«Είμαι πια σε ένα άλλο μονοπάτι, πιο πολύ κοιτάζω εσωτερικά τα… του οίκου μας και οτιδήποτε έχει να κάνει με το κομμάτι της δουλειάς και πάρα πολύ στο παιδί. Σαφώς και υπάρχουν απαντήσει (σ.σ. για τον λόγο του χωρισμού), όπου ακόμα και να μη συμφωνούμε, ο καθένας έχει δώσει μια απάντηση σε αυτό. Τώρα αν φταίω εγώ, αν φταις εσύ, ας φταίει ο Χατζηπετρής δεν έχει σημασία. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το κομμάτι της ευθύνης ή οτιδήποτε άλλο, ναι, το έχω αναλάβει, το έχω πάρει επ’ ώμου και το κουβαλάω».

«Νομίζω πως έκανα αυτό που θα ήταν καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου. Γιατί ότι και να λέμε παραμένει οικογένεια. Έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση. «Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι όλο αυτό δεν ίσχυε. Δεν πηγαίναμε οπουδήποτε για βόλτα ή για να παριστάνουμε κάτι άλλο. Ήμασταν εκεί παρόντες, ήμουν παρών εκεί για τη Λένα και για ότι γινόταν με το οποιοδήποτε κόστος».