Σπύρος Παπαδόπουλος: Πολλές φορές δεν περνούσα καλά στην εκπομπή και υπέφερα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πολλές φορές δεν περνούσα καλά στην εκπομπή και υπέφερα

«Δεν θα το ξαναέκανα», είπε για την παρουσίαση του σόου «Στην Υγειά μας»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν σήμερα ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή την επάνοδο της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε επί σειρά ετών στη μικρή μας οθόνη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε πως «δεν περνούσα πάντα καλά στην εκπομπή. Ήταν πολλές οι φορές που δεν περνούσα καλά. Άμα δεν πήγαινε η βραδιά όπως ήθελα ή αν λέγονταν κάποια πράγματα, είτε από τραγούδια είτε γενικά κάτι στην ατμόσφαιρα δεν μου άρεσε, υπέφερα. Οι φίλοι μου το καταλάβαιναν, «καλά χθες είχε τα χάλια σου» μου έλεγαν».

«Πολλοί άνθρωποι έρχονταν είτε για να μιλήσουν για τη δουλειά τους είτε γιατί είχαν υποχρέωση στον τάδε. Το θέμα είναι όμως ότι μετά από 20 λεπτά λύνονταν οι γραβάτες και άρχιζε το γλέντι. Ε, αυτό γουστάριζα εγώ! Που τους έβλεπα δηλαδή ότι πια περνούσαν καλά».

«Με τα τραγούδια, με την παρέα και όλο το κλίμα περνούσα και εγώ πάρα πολύ καλά. Ενώ δούλευα, περνούσα καλά. Δεν θα το ξανάκανα τώρα, έκλεισε ο κύκλος μετά από 17 χρόνια» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Πέρσι την Πρωτοχρονιά ζορίστηκα. Έχει κλείσει μέσα μου, έχει κλείσει, ζορίστηκα. Δεν θα το ξαναέκανα».

Μίλησε επίσης για τις λιγοστές διακοπές του φέτος το καλοκαίρι αλλά και την πολυαναμενόμενη συνέχεια της δημοφιλούς αστυνομικής σειράς της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ιδέα του σκηνοθέτη, του Γιάννη Σκαραγκά. Μετά από όσα έγιναν φεύγω από αυτό το σχολείο στο οποίο ήμουν και βρίσκομαι σε ένα ιδιωτικό σχολείο, με πλούσια παιδιά όπου όμως η παραβατικότητα συνεχίζει να είναι η ίδια. (…) Καταρρίπτονται μύθοι όπως ότι η φτώχεια φέρνει την παραβατικότητα. Μέχρι στιγμής που έχουμε διαβάσει μέχρι το 20ο επεισόδιο δείχνει πολύ ενδιαφέρον, πολύ καλό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» που έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11/9 στις 21:45, στην ΕΡΤ1.

«Τα νέα παιδιά της σειράς με τροφοδοτούν» συνέχισε, μιλώντας για τους νέους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται. Τόνισε ακόμη την πολύ κακή σχέση του με την τεχνολογία και κατ’ επέκταση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε μάλιστα στο αν είχε ο ίδιος παραβατική συμπεριφορά σε μικρή ηλικία και διηγήθηκε μία ιστορία: «Στα 18 μου με πήγαν σε τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν είχαμε επάνω μας ταυτότητες και μας πήγαν στο τμήμα». Εκεί επειδή αντιμίλησα σε έναν αστυνομικό με χτύπησε και ήμουν ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο, πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Θέλω να μου μιλάνε στον ενικό» επισήμανε στη συνέχεια, περιγράφοντας τις επαγγελματικές του σχέσεις. «Επειδή ποτέ δεν μασούσα τα λόγια μου, (…) υπήρξε σκηνοθέτης που έλεγε ότι “όσο υπάρχω εγώ, αυτός ο άνθρωπος δεν θα δουλέψει ξανά στο θέατρο”».

«Τα δύο πρώτα επεισόδια των «Απαράδεκτων» δεν πήγαν καλά» αποκάλυψε στη συνέχεια, ενώ είπε ακόμη ότι δούλευε παράλληλα και σε θέατρο και σε οικοδομή.

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε, το «Sexy Laundry», θα συνεχιστεί στο θέατρο «Κάππα».