Απίστευτη στιχομυθία Άδωνι Γεωργιάδη με την Ελένη Καλογεροπούλου: «Εγώ σας μιλάω, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» – «Ε, συγνώμη σας μπέρδεψα»

Απίστευτη στιχομυθία Άδωνι Γεωργιάδη με την Ελένη Καλογεροπούλου: «Εγώ σας μιλάω, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» – «Ε, συγνώμη σας μπέρδεψα»

«Θα καταθέσω στη Βουλή τα αποτελέσματα της επιθεώρησης εργασίας του Αυγούστου και θα λιποθυμήσουν οι Συριζαίοι», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας

Ποδαρικό στην πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη νύχτα της Δευτέρας στο πρόγραμμα του Action 24. Ο υπουργός Εργασίας συνομίλησε στο πλατό με τους παρουσιαστές Γιώργο Πιέρρο, Ελένη Καλογεροπούλου και Δημήτρη Τάκη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του εργασιακού νομοσχεδίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης έμελλε να έχει μια… ξεχωριστή στιχομυθία με την γνωστή δημοσιογράφο. «Η επιθεώρηση εργασίας φέτος τον Αύγουστο, η ανεξάρτητη αρχή, έκανε ρεκόρ ελέγχων και ρεκόρ προστίμων. Θα καταθέσω στη Βουλή στην πρώτη συνεδρίαση τα αποτελέσματα του Αυγούστου και θα λιποθυμήσουν οι Συριζαίοι. Τριπλάσια από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ πρόστιμα έχουμε βάλει! Τριπλάσια! Τρεις φορές».

Ε.Κ.: Bγάζουμε τη Μύκονο.

Α.Γ.: Επί Γεωργιάδη τρεις φορές! Επί ΣΥΡΙΖΑ τρεις φορές κάτω! Θα μου πει εμένα ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιθεώρηση; Έλα Χριστέ και Παναγία!

Ε.Κ.: Εγώ σας μιλάω, δεν σας μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Α.Γ.: Ε, συγγνώμη σας μπέρδεψα!

Ε.Κ.: Εγώ σας μιλάω.