Ο Μάικλ Σέρα επικοινώνησε προσωπικά με την Γκρέτα Γκέργουικ για να παίξει στη «Barbie»

Ο Μάικλ Σέρα επικοινώνησε προσωπικά με την Γκρέτα Γκέργουικ για να παίξει στη «Barbie»

Ο ηθοποιός για το πώς έφθασε να ερμηνεύσει τον δύστροπο Άλαν

Ο Μάικλ Σέρα υποδύεται τον δύστροπο Άλαν στην υπερπαραγωγή ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ «Barbie», αλλά αν δεν είχε κανονιστεί μια κλήση Zoom την τελευταία στιγμή με την σκηνοθέτιδα, ο Σέρα μπορεί να μην είχε καταφέρει να μπει στην ταινία.

«Ήταν ένα είδος κάστινγκ της τελευταίας στιγμής», είπε ο Σέρα σε μια συνέντευξη βίντεο στο GQ, που πραγματοποιήθηκε πριν από την απεργία των ηθοποιών. «Ο μάνατζέρ μου έλαβε μια κλήση, για να τον ρωτήσουν εάν ήμουν διαθέσιμος και μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Μου τηλεφώνησαν για αυτήν την ταινία. Είναι η ταινία Barbie. Το σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ και γυρίζεται στο Λονδίνο για τέσσερις μήνες, οπότε τους είπα ότι μάλλον δεν θα ήθελες να την κάνεις γιατί μάλλον δεν θέλεις να πας στο Λονδίνο"».

Ο Σέρα συνέχισε: «Εγώ είπα: "Τι! Κάλεσέ τους πίσω!". Δεν του άρεσε αλλά μου είπε: "Τους έδωσα να καταλάβουν ότι μπορεί να μη θέλεις να το κάνεις". Ένιωσα: "Πώς να μην το κάνω; Πρέπει να το κάνω!"». Τότε ο Σέρα πήρε την κατάσταση στα χέρια του. «Βρήκα τη διεύθυνση email της Γκρέτα, νομίζω μέσω μιας κοινής φίλης μας, και της έστειλα email γράφοντας: "Μπορώ να είμαι σε αυτό; Μπορώ να παίξω στην ταινία;"» είπε ο Σέρα. «Και απάντησε: "Ας μιλήσουμε μέσω Zoom τώρα. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος Zoom, θα είμαι εκεί για την επόμενη ώρα"... Και μετά μιλήσαμε, και όλα έγιναν πολύ γρήγορα από εκεί και πέρα».