Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η συμφωνία με τον ΑΝΤ1

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η συμφωνία με τον ΑΝΤ1

«Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σ’ αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω, ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό»

Για την πρόταση που της έκανε ο ANT1 και ναυάγησε, αλλά και για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει την καριέρα της το 1987 και όπως λέει, τίποτα δεν της ήρθε ουρανοκατέβατο. Ερωτηθείσα τι στράβωσε την τελευταία στιγμή με τον ΑΝΤ1, είπε ότι «ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ, είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη, όσον αφορά τον στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο. Απλά, θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σ’ αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω, ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω. Και δεν πειράζει, μπορώ να ζήσω και με λιγότερα χρήματα, θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια».

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόραση και με την επιτυχία που είχε η εκπομπή «Πάμε πακέτο», έχει κάνει περιουσία, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Δεν είχα υπερβολικά παράλογες αμοιβές ποτέ. Έπαιρνα καλά χρήματα, αλλά σε λογικά πλαίσια πάντα. Δεν μπορώ να πω λοιπόν ότι έκανα περιουσία σε τέτοιο βαθμό που μπορώ να βιοπορίζομαι για πάντα χωρίς να δουλεύω. Τώρα επιβιώνω από τα βιβλία μου, αλλά και από τα σεμινάριά μου που πηγαίνουν πάρα πολύ καλά».