Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όποιος είναι γονιός ξέρει πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει ζωή πριν και μετά το παιδί

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όποιος είναι γονιός ξέρει πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει ζωή πριν και μετά το παιδί

«Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου θα παραμένει πάντα σημαντική»

Στην εκπομπή Alpha Τώρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός μίλησε στη Βίκυ Χαντζή και τον Σταύρο Μονεμβασιώτη με αφορμή στη συμμετοχή του στην παράσταση «Τρωάδες» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Παράλληλα, η συζήτηση στράφηκε και στην προσωπική του ζωή, μετά το πρόσφατο διαζύγιο-βόμβα με την επίσης ηθοποιό Λένα Δροσάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αναστάση.

«Δεν είμαι μακριά από το παιδί. Το βλέπω, το συναντάω και κάνουμε εκδρομές και πάμε και διακοπές μαζί. Τελειώνουν όλα μετά τον ρόλο του πατέρα. Νομίζω, όποιος είναι γονιός, το ξέρει πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει ζωή πριν και μετά το παιδί», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου παραμένει και θα παραμένει πάντα σημαντική. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό», τονίζει σε άλλο σημείο ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν το 2020 και το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η είδηση του διαζυγίου τους δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις αρχές του περασμένου Απριλίου, αναφέροντας πως το ζευγάρι ήδη τους τελευταίους 3 μήνες δεν έμενε κάτω από την ίδια στέγη.