Αντώνης Λουδάρος: Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου ή το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή

Αντώνης Λουδάρος: Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου ή το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή

«Δεν αφορά κανέναν αυτό. Μόνο αυτούς που ενδιαφέρονται»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ήταν καλεσμένος σήμερα ο Αντώνης Λουδάρος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα ευτράπελα που έχουν συμβεί με θεατές στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους», ενώ απάντησε και για την προσωπική του ζωή.

«Είναι μια παράσταση που μπορούν να τη δουν όλοι. Ακόμα και το στριπτίζ που κάνουμε είναι τόσο αθώο που μπορεί να έρθει και μια οικογένεια με τα παιδιά να το δουν, δεν έχει καμία χυδαιότητα. Προχθές μια κυρία σηκώθηκε και μου έβαλε ένα χαρτονόμισμα. Γενικά, μας έχουν τύχει διάφορα. Κάποια στιγμή λέω εγώ “και τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε” και πετάχτηκε ένας κύριος από κάτω και λέει “σιγά μωρέ, τι θα κάνετε;” και του λέω “άμα είσαι μάγκας, ανέβα και βγάλτα κι εσύ μαζί μας”. Και ανέβηκε… Και τα έβγαλε… Όχι όλα…», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Για το γεγονός ότι δεν προβάλλει την προσωπική του ζωή, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Είναι απλό! Άμα θέλεις, μπαίνουν μέσα, άμα δεν θέλεις, δεν μπαίνουν. Η δουλειά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Δεν είναι το κρεβάτι μου η δουλειά μου, δεν είναι το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Δεν αφορά κανέναν αυτό. Αφορά μόνο αυτούς που ενδιαφέρονται».