Τριαντάφυλλος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι μεγάλο όνομα; Δεν έγινε και κάτι, μην τρελαίνεστε»

Τριαντάφυλλος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι μεγάλο όνομα; Δεν έγινε και κάτι, μην τρελαίνεστε»

«Είχε μία αποτυχία που ήταν το Love Island, το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου» είπε ο τραγουδιστής

Τις δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και όσα ανέφερε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το κυνηγητό με τους παπαράτσι στην Μύκονο, σχολίασε το πάνελ στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» το πρωί της Τετάρτης.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος εκφράστηκε με πολύ αιχμηρό σχόλιο κατά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και για το Love Island που παρουσίαζε. «Όταν είσαι στην Μύκονο και ξέρεις ότι εκεί πέρα υπάρχουν κάποια δεδομένα και δημοσιογράφοι και κάμερες, ξέρεις ότι θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σε προσεγγίσουν γιατί θεωρούν ότι είσαι προετοιμασμένος για αυτό» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και είπε: «Δηλαδή αυτό το είσαι της τηλεόρασης. Είναι το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Το Shopping Star θα παρουσιάσει, όχι το Fame Story ή ήρθε ξανά η Ρούλα Κορομηλά; Χαλαρώστε λίγο. Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεγάλο όνομα; Δεν έγινε και κάτι, μην τρελαίνεστε! Σου εξηγώ ότι είχε μία αποτυχία που ήταν το Love Island, το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου. Πήγα να κάνω το τηλεκοντρόλ έτσι και μου έλεγε τι κάνεις; Άλλαξέ το. Πολύ ωραία, όμορφη και καλή είναι, αλλά δεν έγινε και κάτι. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Η Βίκυ Καγιά είναι star. Έτσι είναι η ζωή, αλλά αποτυχία στην αποτυχία δεν γίνεται».