Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει και επισήμως το «Shopping Star»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει και επισήμως το «Shopping Star»

Το μοντέλο θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά - Η ανακοίνωση του Star Channel

Ο κύβος ερρίφθη για το πρόσωπο που θα αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης στο Shopping Star από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτό δεν θα είναι άλλο από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το Star με επίσημη ανακοίνωσή του καλωσορίζει το μοντέλο στην οικογένειά του και κάπως έτσι βάζει τέλος στο σήριαλ διαδοχής της Βίκυς Καγιά. Το δελτίο Τύπου του σταθμού για τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς, αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»