Γιατί έγινε έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη: «Θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα»

Γιατί έγινε έξαλλη η Μαριάντα Πιερίδη: «Θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα»

«Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Εννοείται ότι φτάσαμε και πιο ψηλά, να μην το συζητήσουμε»

Η Μαριάντα Πιερίδη έγινε έξω φρενών στον αέρα της εκπομπής του OPEN Καλοκαίρι Yes και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έκανε έξαλλη την τραγουδίστρια και συνέβη ενώ ήταν με το γιο της σε παιδική χαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τη σχετική εξομολόγηση της Γωγώς Γαρυφάλλου.

«Τελικά όλοι οι γονείς έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα. Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη και συνέχισε: «Είμαι έξω από την παιδική χαρά και να τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, που πιάνει την μπάλα και του την σκάει. Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα. Βρισιές! Τη μαμά του δεν την βρήκαμε ποτέ, ήρθε ένας μπαμπάς, γιατί τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Εγώ κρατούσα εκεί το παιδάκι μέχρι να έρθει κάποιος γονέας», συνέχισε η Μαριάντα Πιερίδη.