«Σασμός»: Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου – Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν την 3η σεζόν

«Σασμός»: Σάρωσε το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου – Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν την 3η σεζόν

Το τρέιλερ δίνει μια μικρή γεύση, αφήνοντας υποσχέσεις για ανατροπές, καταιγιστικές εξελίξεις και φυσικά έναν αιματοβαμμένο… επίλογο

Η τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha σάρωσε την τηλεθέαση στο χθεσινό τελευταίο επισόδιο για την φετινή σεζόν, ωστόσο η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και άπαντες οι φανατικοί τηλεθεατές δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψει ξανά στις οθόνες.

Το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου σημείωσε στο γενικό σύνολο μέσο όρο τηλεθέασης 35,9%, φθάνοντας σε τέταρτο (21:30 – 21:45) μέχρι το 39,1%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Σασμός είχε μέσο όρο 31,5%, φτάνοντας μέχρι το 34,4% στο τέταρτο 22:00 – 22:15. Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και φυσικά το ραντεβού με τους τηλεθεατές ανανεώθηκε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Ήδη το τρέιλερ μας έχει δώσει μια μικρή γεύση, αφήνοντας υποσχέσεις για ανατροπές, καταιγιστικές εξελίξεις και φυσικά έναν αιματοβαμμένο… επίλογο. Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.

Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα, όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία, για ποιο άραγε σφάλμα;

Το τρέιλερ του «Σασμού» – 3ος κύκλος «Ο Επίλογος», προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου και με την υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή, η οποία αναδεικνύει τα συναισθήματα των χαρακτήρων. Με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion), διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε διαφορετικά γκρο πλαν και close ups. Τα πρόσωπα των ηρώων μέσα σε αυτά τα καρέ αλλάζουν έκφραση και «γράφουν» την ιστορία σε σκούρο φόντο. Μία διελκυστίνδα συναισθημάτων που μοιάζει δίχως τέλος.


Ποιοι συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν

Στην τρίτη σεζόν του «Σασμού» θα συνεχίσουν όλοι οι βασικοί ηθοποιοί. Στο τρέιλερ τους βλέπουμε όλους κανονικά, εκτός από τον Ορφέα Αυγουστίδη, του οποίου βλέπουμε τη φωτογραφία να καίγεται, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά στους τηλεθεατές. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Αστέρη, ωστόσο γνωρίζουμε, πως συνεχίζει και αυτός κανονικά στη σειρά.

Συγκεκριμένα, στην τρίτη σεζόν της σειράς συνεχίζουν: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ορφέας Αυγουστίδης, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Τζομπανάκη, Στρατής Χατζησταματίου, Γιώργος Αμούτζας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Όλγα Δαμάνη και Μιχάλης Αεράκης. Όσον αφορά τις προσθήκες, σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να ενταχθεί στο καστ.