«Λύγισε» η Μαριάντα Πιερίδη στον… αέρα από την διπλή έκπληξη για τα γενέθλιά της

«Λύγισε» η Μαριάντα Πιερίδη στον… αέρα από την διπλή έκπληξη για τα γενέθλιά της

Ξέσπασε σε δάκρυα η τραγουδίστρια

Ένα απρόσμενο, αλλά και συγκινητικό φινάλε επεφύλασσαν οι δικοί της άνθρωποι στην Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια έχει γενέθλια σήμερα και στην έναρξη της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» οι συνεργάτες της, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη, μπήκαν μέσα στο πλατό με μια τούρτα και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Βέβαια, η Μαριάντα Πιερίδη δεν φανταζόταν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις στη συνέχεια, οι οποίες θα την έκαναν να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της τής είχαν ετοιμάσει μια διπλή έκπληξη λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής. Αρχικά έβγαλαν στον αέρα την κουμπάρα της Μαριάντας, τη Ντίνα Νικολάου, η οποία με τα λόγια της την έκανε να συγκινηθεί.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά έβγαλαν και τον σύζυγο της Μαριάντας, τον Δημήτρη Κατριβέση, ο οποίος της είχε στείλει μάλιστα ένα μπουκέτο λουλούδια και μια μεγάλη τούρτα.

Η Μαριάντα Πιερίδη είπε συγκινημένη στον σύζυγό της: «Είσαι η δύναμή μου, είσαι ο έρωτάς μου, είσαι η αγάπη μου και το στήριγμά μου σε κάθε μου βήμα. Σ’ αγαπώ πολύ!».