Γιώργος Ταλάντσεβ: «Το Survivor απομυθοποιήθηκε πάρα πολύ φέτος»

Γιώργος Ταλάντσεβ: «Το Survivor απομυθοποιήθηκε πάρα πολύ φέτος»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για τις χαμηλές τηλεθεάσεις που κατέγραψε

Τη φετινή πορεία του Survivor σχολίασε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ταλάντσεβ, μένοντας στις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Εγώ θεωρώ ότι τα νούμερα που έκανε χθες δεν θα έπρεπε να ήταν μόνο στον Ημιτελικό αλλά γενικά στο πρόγραμμα. Φέτος δυστυχώς είδαμε τους μισούς από αυτούς τους αριθμούς», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Το Survivor θεωρώ ότι ήταν πάντα για όλους ένα παιχνίδι που είχε και μία δόση reality και μία δόση αγωνιστικότητας. Σε κράταγε, έλεγες: είναι σε ένα νησί, τι γίνεται, δεν τρώνε», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Φέτος απομυθοποιήθηκε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και ο κόσμος είδε ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως τα πιστεύαμε. Επίσης, είναι παίκτες που ο κόσμος τους έχει ξαναδεί, δεν έχει να μάθει κάτι καινούργιο για αυτούς», παρατηρεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Κλείνοντας τον σχολιασμό του, απέδωσε τη χαμηλή δημοφιλία του φετινού Survivor στις «παρανομίες, τις κλεψιές, την ίντριγκα και τη μειωμένη αγωνιστικότητα».

Σημειώνεται πως ο χθεσινός Ημιτελικός του Survivor All Star σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 23,1% στο γενικό σύνολο και 21,2% στο δυναμικό κοινό.