Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Ζαχαράκη: «Άθλιο, κι εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω οικογένεια;»

Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Ζαχαράκη: «Άθλιο, κι εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω οικογένεια;»

«Είναι προσωπική της επιλογή, όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη»

Έξω φρενών έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με την σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Υπουργός, Σοφία Ζαχαράκη από τον Θάνο Τζήμερο. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις αιχμηρές δηλώσεις του πρώην πολιτικού, ξέσπασε από την εκπομπή της.

«Ειλικρινά αν ήμουν η Σοφία Ζαχαράκη δεν θα ήξερα πως θα είχα αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, οικογένεια τι σημαίνει; Μόνο αν κάνεις τα δικά σου παιδιά; Οι γονείς και τα ανίψια σου δεν είναι οικογένεια; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό;», ανέφερε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της και πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά, μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη κάτι στη ζωή της. Μπορεί να μην ήθελε. Είναι προσωπική της επιλογή, όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τέλος, δεν το συζητάμε άλλο. Είναι άθλιο!» τόνισε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι σημαίνει οικογένεια; Εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω παντρευτεί αλλά δεν έχω οικογένεια; Δεν το καταλαβαίνω, οικογένεια είναι μόνο αυτός που κάνει παιδιά; Ο αδερφός μου είναι η οικογένεια μου, το στήριγμά μου σε όλα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η παρουσιάστρια του Alpha.