My Style Rocks: Κατέρρευσε η Χριστιάννα με την σκληρή κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

My Style Rocks: Κατέρρευσε η Χριστιάννα με την σκληρή κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η νεαρή παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς και δάκρυα από το ύφος και την ένταση του μοντέλου και κριτή του ριάλιτι μόδας

Δυναμικό παρών στον ημιτελικό του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου έδωσε η Χριστιάννα Κατσιέρη το απόγευμα της Τρίτης, με την νεαρή διαγωνιζόμενη να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση, όταν στάθηκε για μια ακόμα φορά απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας.

Αφορμή στάθηκε η κριτική που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νεαρό μοντέλο του My Style Rocks, η οποία την έκανε να δακρύσει στον αέρα. «Χριστιάννα μου, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει στην εβδομάδα τελικού με σένα και τις συμπαίκτριες σου και την Σελένη. Νομίζω ότι μάλλον έχετε βρει μια συγκεκριμένη παίκτρια και δοκιμάζετε τα όρια της, που προφανώς θέλει και αυτή να περάσει καλά και κάνει κάπως υπομονή, από ότι έχω καταλάβει. Είναι σαν κάποιες μέρες να είναι κάτι οργανωμένο, σαν να την φοβάστε, ότι θα σας περάσει όλες στον τελικό… Δεν έχει εξήγηση όλο αυτό».

«Μου φαίνεται περίεργο και φαίνομαι πλέον και γω να είμαι η ξαδέλφη της Σελένης, που λέω γιατί πειράζετε την φιλενάδα μου. Φαίνεται όμως περίεργο» σημείωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας, με την Χριστιάννα Κατσιέρη να αρνείται όσα ειπώθηκαν και να ζητάει μάλιστα συγγνώμη από την συμπαίκτρια της, Σελένη Φωτιάδη.

Όταν όμως ήρθε η σειρά να κριθεί η ενδυματολογική της επιλογή στο συγκεκριμένο επεισόδιο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της. «Το είδες αυτό στον καθρέφτη πριν έρθεις εδώ; Είναι λάθος! Δεν έχει να κάνει, αν είναι κάτι το ιδιαίτερο… Δεν είπαμε εμείς, να φορτώσεις πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα και να έρθεις με ένα μαύρο πουκάμισο και μια παντελόνα… Να βάλεις ιδιαίτερα παπουτσιά; Να βάλεις μια τσάντα που ταιριάζει; Ένα κόσμημα που έχει σχέση με τα υπόλοιπα που φοράς; Τα γυαλιά της Όλγας που μάλλον σου παραπέσαν; Τι να πούμε για αυτό το λουκ;».

«Σας καταλαβαίνω» είπε δειλά η παίκτρια, για να επιμείνει με λόγο αιχμηρό η Ηλιάννα Παπαγεωργίου: «Μας καταλαβαίνεις, αλλά στο προηγούμενο επεισόδιο, αφού έφτασες μέχρι εδώ, έχοντας τη δυνατότητα να φτάσεις μέχρι τον τελικό, είσαι στεναχωρημένη, είσαι δακρυσμένη, θέλεις την ευκαιρία και μετά έρχεσαι εδώ "ο στόχος μου είναι να ντύσω την επόμενη παίκτρια". Εσύ όμως διαγωνίζεσαι».