Nova: Το Wimbledon κάνει…σερβίς από σήμερα με ρετρό στιγμές και έρχεται special εκπομπή στο Novasports

Nova: Το Wimbledon κάνει…σερβίς από σήμερα με ρετρό στιγμές και έρχεται special εκπομπή στο Novasports

Θα βάλει τους φίλους του τένις στο κλίμα της φετινής 136ης διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου

Από σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου, το Novasports θα βάλει τους φίλους του τένις στο κλίμα της φετινής 136ης διοργάνωσης που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και θα μεταδοθεί αποκλειστικά τα αθλητικά κανάλια της Nova. Οι λάτρεις της μακροβιότερης διοργάνωσης τένις θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές του Νο1 Grand Slam στον κόσμο, μέσα από τα ντοκιμαντέρ και τα official films που έχει δημιουργήσει το Wimbledon Archive (Novasports Prime) καθώς και την προβολή παλαιότερων τελικών της διοργάνωσης (Novasports 6).

Την ίδια στιγμή η Nova έχει διαμορφώσει και το τηλεοπτικό της πρόγραμμα για την πλήρη και άρτια κάλυψη της διοργάνωσης (από 3-16/7), με τρία κανάλια Novasports, την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και ειδική εκπομπή. Το ραντεβού της εκπομπής “Wimbledon Tonight by ΔΕΗ” θα είναι κάθε βράδυ στις 21:00 στο Novasports Prime. Από τις 11/7 και μετά η εκπομπή θα ξεκινά μετά το τέλος των ματς στο κεντρικό court. Παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι οι δημοσιογράφοι του Novasports, Γιαννίκος Δούσκας και Γιώργος Λιώρης ενώ στην ανάλυση όσων παρακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι η Αγνή Στεφάνου, αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στο τένις, υπεύθυνη Ακαδημίας και προπονήτρια στον Αττικό Όμιλος Αντισφαίρισης και πρώην επαγγελματίας παίκτρια του WTA.

Παράλληλα, στο novasports.gr σε ειδική ενότητα θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια του τουρνουά με σκορ, στατιστικά, ειδήσεις, match center και στιγμιότυπα των αγώνων ενώ στο Instagram & YouTube θα ανεβαίνουν stories & reels με viral στιγμές από τη διοργάνωση.

Να θυμίσουμε ότι η Nova έχει εξασφαλίσει και θα προβάλλει αποκλειστικά για τα επόμενα δύο (2) χρόνια το Wimbledon μέσα από τα κανάλια Novasports και τα προγράμματα ΕΟΝ+.