Survivor: Τέλος ο Βασάλος, τα «έχασε» όταν άκουσε το όνομά του – «Αποκλείεται, μου κάνεις χιούμορ»

Survivor: Τέλος ο Βασάλος, τα «έχασε» όταν άκουσε το όνομά του – «Αποκλείεται, μου κάνεις χιούμορ»

Έριξε «βόμβα» ο Γ. Λιανός για την επόμενη εβδομάδα

Το παιχνίδι στο Survivor All Star έγινε ατομικό, οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών και ο καθένας ακολουθεί τη δική του στρατηγική προκειμένου να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην τελική ευθεία και σε λίγες ημέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του μεγάλου νικητή. Ήδη άλλωστε, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η μεγάλη 24ωρη ανοικτή ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή θα καθορίσει και θα… τρέξει τις εξελίξεις. Από αυτήν λοιπόν έμελλε να έρθει και η νέα αποχώρηση.

Στα highlights του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν τόσο οι αιχμές που άφησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη όσο και εκείνες της Στέλλας Ανδρεάδου για τον όμορφο personal trainer. «Φοβάται να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Κιότεψε να βγει με κάποιον πιο δυνατό. Εδώ έρχομαι και λέω πως γελάω με αυτά που συμβαίνουν αλλά από την άλλη χαίρομαι γιατί βγαίνουν οι αληθινοί χαρακτήρες» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια των Μπλε στην κάμερα.

 

Τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο του νησιού είχαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης, οι οποίοι βγήκαν στον τάκο των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

 

Όμως όλοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη, πλην της Στέλλας Ανδρεάδου που κέρδισε τη νέα ασυλία, ώστε να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφίων.

 

 

Η ατμόσφαιρα στη συνέχεια ηλεκτρίστηκε με το θέμα της στημένης ασυλίας Κατσούλη-Μαριαλένας να επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο. Τόσο ο Μπάρτζης όσο και ο Βασάλος άφησαν αιχμές για εκείνους που ναι μεν ενοχλήθηκαν από το σχέδιο του ζευγαριού με τα βέλη να πέφτουν κυρίως πάνω στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Η αγωνιστικότητα πήγε στην ποταμιά, αναίρεσαν όλοι τον εαυτό τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ειρωνικά ο Βασάλος.

 

Λίγο πριν αποκαλύψει όμως ποιος ή ποια αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε άπαντες πως η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ διαφορετική. Και αυτό θα συμβεί καθώς δεν θα αποχωρήσει ένας αλλά… δύο παίκτες στο κλείσιμο της.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στη συνέχεια πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες! Μάλιστα, ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε και θεώρησε πως ο παρουσιαστής του έκανε… πλάκα!

 

«Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Έφτασε κάπου εδώ το τέλος μου και για μένα. Είναι μια λύτρωση που αποχωρώ σήμερα. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος και οι άλλοι συνεχίζουν. Δεν το περίμενα. Αντικειμενικά, με βάση τους αριθμούς θα ήθελα νικητή τον Σάκη ή την Σταυρούλα. Ας το πάρει ο καλύτερος. Η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει απ’ όλα τα Survivors» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει για τα ποσά των παικτών, φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο με 120.000 ευρώ στη… βαλίτσα του.