Μάρω Λεονάδρου: Στα χρόνια που δούλευα στην τηλεόραση δεν ένιωθα γυναίκα και για να επιβιώσω ήμουν αντράκι

Μάρω Λεονάδρου: Στα χρόνια που δούλευα στην τηλεόραση δεν ένιωθα γυναίκα και για να επιβιώσω ήμουν αντράκι

«Έχω δίπλωμα αστρολόγου»

Την δική της οπτική για τα χρόνια της στην τηλεόραση έκανε η Μάρω Λεονάρδου, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». «Στα χρόνια που δούλευα στην τηλεόραση δεν ένιωθα γυναίκα, για να επιβιώσω ήμουν αντράκι», έκανε γνωστό η δημοσιογράφος.

«Με θεωρώ μεσαία τάξη της τηλεόρασης» είπε ακόμη η ίδια. «Επιβίωσα στην τηλεόραση γιατί έκανα τα ρεπό εκείνων που έφευγαν» αποκάλυψε. «Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου. Τι θα κερδίσω αν ενημερωθώ;» είπε η δημοσιογράφος ακόμη.

Μίλησε για το βιβλίο της «Ο κύριος Μ» που ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην απόφαση της να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της κόρης της στα 16 της χρόνια. «Πήγαινε σχολείο τότε και το έβγαλαν πρωτοσέλιδο ένα κεφάλι με ένα τεράστιο ερωτηματικό «ποιο παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;» Μου την βάρεσε. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν για μία άλλη συνέντευξη από μία εκπομπή κι είπα να δεις τώρα που θα μου την κάνουν την ερώτηση. Περίμενα, δεν την έκαναν και λέω: να σας πω, η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για κόρη της είμαι εγώ» εξομολογήθηκε.

«Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο κι έχουμε δει τι έχει γίνει κατά καιρούς στις επαρχιακές πόλεις που πνίγουν τα μωρά κ.λ.π. Ο εγγονός μου είναι πια 14 ετών. Πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες και κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο. Αυτό συνέβη κι ακόμα και σήμερα υπάρχουν γυναίκες που με σταματάνε και μου λένε σας είχαμε ακούσει τότε και πόσο πολύ με βοηθήσατε. Αν χρησιμοποιούμε σωστά την δημοσιότητα, πάντα βοηθάει. Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ακούγεται παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με ένοιαζε τίποτα» είπε η Μάρω Λεονάρδου.

Η Μάρω Λεονάρδου μίλησε για το…επικό σαρδάμ της: «Για αυτό θα μείνω στην ιστορία» είπε χαρακτηριστικά.

«Έκανα 3 χρόνια ρεπορτάζ στην αστρολογία, πήγα σε σχολή για να τα μάθω όλα. Έχω δίπλωμα αστρολόγου» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.