Άναυδη η Κατερίνα Καραβάτου από την ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Με ρωτάνε αν έχεις σχέση»

Άναυδη η Κατερίνα Καραβάτου από την ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Με ρωτάνε αν έχεις σχέση»

Ακολούθησε ίδιο... πρέσινγκ από τον Δημήτρη Σκουλό προς την παρουσιάστρια

Ένα... πρέσινγκ για την προσωπική της ζωή που δεν το περίμενε έγινε στην Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «My Style Rocks» που παρουσιάζει. Την κρίσιμη ερώτηση που άφησε άναυδη την παρουσιάστρια έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ μετά την σκυτάλη πήρε ο Δημήτρης Σκουλός.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε το μοντέλο ως εξής: «Κούκλα μου, καλωσόρισες και πες μου εσένα στο ρωτάνε;» τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια για να λάβει μια απάντηση που μάλλον δεν την περίμενε.

«Ποιο πράγμα; Αν έχεις σχέση; Πολλές φορές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Κατερίνα Καραβάτου να έρχεται σε μια πρώτη αμηχανία. «Όχι, σε παρακαλώ! Για την νικήτρια… Ποια θα είναι η νικήτρια! Να σου λένε δηλαδή απόψεις και όλα αυτά».

Τότε ήταν, δε, που προστέθηκε στη συζήτηση και ο Δημήτρης Σκουλός τονίζοντας με χαμόγελο τα εξής. «Ακούστηκε κάπως αυτό! Ηλιάννα, μάθε για να ξέρω και εγώ τι να λέω. Έχει ή δεν έχει;».

Με τρόπο άμεσο και βεβαίως… ταχύτατο, η Κατερίνα Καραβάτου άλλαξε θέμα δίνοντας συνέχεια στη γνώριμη ροή του νέου επεισοδίου του My Style Rocks…