«Επίθεση» Νίκου Μουτσινά σε Περικλή Κονδυλάτο: «Είναι πολύ μεγάλες μπούρδες αυτές, οπισθοδρομικά πράγματα»

«Επίθεση» Νίκου Μουτσινά σε Περικλή Κονδυλάτο: «Είναι πολύ μεγάλες μπούρδες αυτές, οπισθοδρομικά πράγματα»

«Η τηλεόραση έχει ευθύνη να φιλτράρει αυτά που παίζει», είπε ο παρουσιαστής

Αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς σε όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος για τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ έκανε... επίθεση στον σχεδιαστή κοσμημάτων.

«Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις. Όντως έχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Εγώ αυτό δε μπορώ να το καταλάβω από έναν νέο άνθρωπο. Μας έχει λείψει η πατριαρχία;», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Έχω τρελαθεί τώρα εγώ με αυτό που ακούω, έχω καεί. Θα πάθω τρέλα τώρα… θα μου πεις: δε φταίει ο άνθρωπος, αυτά πιστεύει. Αλλά εγώ δε μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Δεν είναι vintage αυτά, είναι οπισθοδρομικά. Έχει διαφορά, δεν είναι ωραίο. Είναι το ελενίτ, δεν το θες, θες να προχωρήσεις. Αν μία γυναίκα νιώθει ολοκληρωμένη φροντίζοντας έναν άντρα και πληρώνεται για αυτό, τότε οκ, είναι εργασία», επισήμανε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αν δεν πληρώνεται και απλά είναι σύντροφος και πρέπει να τον υπηρετεί για να νιώσει ολοκληρωμένη… θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μεγάλες μπούρδες αυτές και η τηλεόραση έχει ευθύνη να φιλτράρει αυτά που παίζει», σχολίασε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μουτσινάς.