Ανθή Βούλγαρη: «Δεν έχει νόημα να πούμε ποιος ήταν» λέει για την ανήθικη πρόταση που της έγινε

Ανθή Βούλγαρη: «Δεν έχει νόημα να πούμε ποιος ήταν» λέει για την ανήθικη πρόταση που της έγινε

Η δημοσιογράφος για τον άνθρωπο που της ζήτησε ραντεβού στην αρχή της καριέρας της για να την... προωθήσει

Στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και στον άνθρωπο που της ζήτησε ραντεβού στην αρχή της καριέρας της, με σκοπό να τη βοηθήσει να προχωρήσει στον χώρο της δημοσιογραφίας, αναφέρθηκε στην κάμερα του Breakfast@Star η Ανθή Βούλγαρη.

«Όλα καλά, ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, δύσκολα γεγονότα. Είχαμε τα Τέμπη, που μας στοίχισαν πολύ, μετά η εκλογική περίοδος», δηλώνει η Ανθή Βούλγαρη για την παρουσία της στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφέροντας ότι τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί το τηλεοπτικό της μέλλον στο Κανάλι. «Τον Ιορδάνη δεν τον αποχωρίζομαι. Τώρα που δεθήκαμε, θα μας χωρίσει ο θάνατος», επισημαίνει χαριτολογώντας η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που της ζήτησε να βγουν ραντεβού στην αρχή της καριέρας της, η Ανθή Βούλγαρη απαντά: «Δεν έχει νόημα να πούμε ποιος ήταν. Το point σε αυτό είναι, ότι όταν έχεις έναν στόχο, πηγαίνεις με τις αξίες σου και θα τα καταφέρεις». «Φαντάζομαι ότι υπάρχουν ακόμη τέτοιες συμπεριφορές, αλλά ο καθένας βάζει τα όριά του. Θα έλεγα σε κάποιον που ξεκινάει τώρα, να μη σταματάει να ονειρεύεται, καθένας ό,τι στόχο έχει, να τον θέτει και να πορεύεται στον δρόμο του, με όποιο εμπόδιο κι αν έρχεται» κατέληξε η δημοσιογράφος.