Το αφιέρωμα της Finos Film στον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο: «Βάζω τα σπίρτα, βάζεις τα τσιγάρα;»

Το αφιέρωμα της Finos Film στον αξέχαστο Ντίνο Ηλιόπουλο: «Βάζω τα σπίρτα, βάζεις τα τσιγάρα;»

Δείτε το βίντεο

Στον Ντίνο Ηλιόπουλο που έφυγε από τη ζώη στις 4 Ιουνίου του 2001 αναφέρεται σε μια συγκινητική της ανάρτηση η Finos Film.

H Finos Film τιμά τον αείμνηστο ηθοποιό με ένα ποτ πουρί από στιγμές του στις σε γνωστές ταινίες και κάνει λόγο για έναν άνθρωπο με εκλεπτυσμένο χιούμορ και ασυνήθιστα αβίαστη ευγένεια.

Αναλυτικά η Finos Film γράφει στη λεζάντα του βίντεο:

Με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χιούμορ και μια ασυνήθιστα αβίαστη ευγένεια, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κατάφερε να σκορπίζει το γέλιο αυθόρμητα και χωρίς υπερβολές. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος «Προσπαθούσα από μικρός να αναλύσω σε βάθος την υποκριτική του Τσάρλι Τσάπλιν. Ήταν για μένα ο πρώτος μου δάσκαλος και του χρωστάω την μετέπειτα εξέλιξή μου ως ηθοποιός»

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος πέθανε στις 4 Ιουνίου 2001 και τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Το Δόλωμα», «Κάτι να Καίει», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Ζητείται Ψεύτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο» και «Οι Κληρονόμοι».

ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χιούμορ και μια ασυνήθιστα αβίαστη ευγένεια, ο Ντίνος Ηλιόπουλος κατάφερε να σκορπίζει το γέλιο αυθόρμητα και χωρίς υπερβολές. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος «Προσπαθούσα από μικρός να αναλύσω σε βάθος την υποκριτική του Τσάρλι Τσάπλιν. Ήταν για μένα ο πρώτος μου δάσκαλος και του χρωστάω την μετέπειτα εξέλιξή μου ως ηθοποιός»Ο Ντίνος Ηλιόπουλος πέθανε στις 4 Ιουνίου 2001 και τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Το Δόλωμα», «Κάτι να Καίει», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Ζητείται Ψεύτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο» και «Οι Κληρονόμοι».#remembering #DinosHliopoulos #ΝτίνοςΗλιόπουλος#finosfilm #greekcinema #greekmovies #greekactors #greekartists #ellinikestainies #vintagemovies #retromovies #50s #60s #70s #goldencinema #greekhollywood

Posted by Finos Film Official on Thursday, 11 May 2023