Ασημίνα Χατζηανδρέου για Survivor: «Αυτός είναι ο λόγος που μας έβγαλε αμέσως η παραγωγή από το παιχνίδι»

Ασημίνα Χατζηανδρέου για Survivor: «Αυτός είναι ο λόγος που μας έβγαλε αμέσως η παραγωγή από το παιχνίδι»

«Επειδή τα λεφτά είναι πολλά μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ρίσκαρα 20.000 ευρώ το μήνα για να πάρω τη μάνα μου και να της πω "μου λείπεις"»

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αποκάλυψε για πρώτη φορά μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», γιατί η παραγωγή έθεσε την ίδια και την Κατερίνα Δαλάκα εκτός παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι ο Ατσούν Ιλιτσαλί είπε, ότι δεν συνέβη τίποτα με τις δύο παίκτριες.

Όπως είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όλο αυτό συνέβη στις 29 του μήνα, στις 30 η παραγωγή έπρεπε να παραδώσει επεισόδιο, αλλά οι μπλε αρνήθηκαν να ψηφίσουν και ως εκ τούτου να γυρίστει επεισόδιο, αν δεν έφευγαν πρώτα οι δύο γυναίκες. «Επειδή τα λεφτά είναι πολλά μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ρίσκαρα 20.000 ευρώ το μήνα για να πάρω τη μάνα μου και να της πω "μου λείπεις". Δεν θα ρίσκαρα αυτά τα λεφτά, που μπορείς να χτίσεις το μέλλον σου, αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Το κομμάτι με το κινητό δεν ειπώθηκε εξαρχής από τον κύριο που το είπε. Ειπώθηκε από κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο εκείνη τη μέρα δεν πήρε κάτι από το δόλωμα που μας έδωσε αυτός ο άνθρωπος, που του ζητήσαμε φαΐ», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Νίκος Παρτσώλης της απάντησε: «Αναφέρεσαι στον Νίκο Μπάρτζη που τον ακούσαμε να λέει, ότι έχεις κινητό και η Κατερίνα Δαλάκα τσιγάρα. Αλλά υπονοείς, ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα το είπε στον Νίκο Μπάρτζη, απ’ ότι καταλαβαίνω». Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε στη συνέχεια: «Η παραγωγή είχε πίεση χρόνου. Εγώ στις 29 του μήνα, χωρίς να έχει γίνει τίποτα, βρέθηκα το βράδυ στο ξενοδοχείο. Στις 29 του μήνα έγινε αυτό, στις 30 η παραγωγή έπρεπε να παραδώσει επεισόδιο και οι μπλε δεν πήγαιναν να ψηφίσουν. Οι μπλε άσκησαν βέτο ότι δεν θα ψηφίσουν, αν δεν φύγουμε από το παιχνίδι εγώ και η Κατερίνα».

Κλείνοντας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Δικαιώθηκα! Δεν βλέπω το παιχνίδι, δεν θέλω να το βλέπω. Αν το είχα κάνει, δεν θα περίμενα 10 μέρες, με την υποψία ότι μπορεί να έρθει ο Ατσούν να με ξαναβάλει μέσα. Όταν ο Ατσούν είπε την αλήθεια δημόσια, τον ευχαρίστησα. Εγώ “φυγαδεύτηκα” το βράδυ και την επόμενη “φυγάδευσαν” και την Κατερίνα κι έγινε το έκτακτο συμβούλιο. Μέσα σε 16 ώρες πάρθηκε η απόφαση της παραγωγής. Δεν είχε χρόνο η παραγωγή να αποφασίσει γιατί το πρόγραμμά της ήταν στον αέρα και το σέβομαι. Όλη η μπλε ομάδα έλεγε ότι δεν θα πάει να ψηφίσει, τι κάνεις;».