Νίκος Μουτσινάς για τη φερόμενη επίθεση σε δημοσιογράφο: Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ενάγουσας Χρηστίδου, υπάρχει υλικό

Νίκος Μουτσινάς για τη φερόμενη επίθεση σε δημοσιογράφο: Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ενάγουσας Χρηστίδου, υπάρχει υλικό

«Μήπως να παίξει για να λάμψει η αλήθεια;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής

Η καταγγελία της Σίσσυς Χρηστίδου για λεκτική επίθεση ρεπόρτερ της εκπομπής και οι απειλές της παρουσιάστριας για μηνύσεις προκάλεσαν τον σχολιασμό του Νίκου Μουτσινά.

«Δεν ξέρω τι να πω, μου φαίνεται απίστευτο. Έχω έρθει κι εγώ κάποιες φορές σε αντιπαράθεση για πράγματα που έχω πει, γιατί συντονίζονται όλοι οι δημοσιογράφοι, που είναι το γνωστό ότι οι δημοσιογράφοι λιώνουν τα παπούτσια στο πεζοδρόμιο. Βλέπετε, ότι αυτό δεν έχει να κάνει, είναι το μεταξύ τους. Είναι κρίμα για το κορίτσι αυτό. Αν δεν είχε καμία εμπειρία και το στείλατε εκεί, τι να πω; Δεν ήταν ωραία συμπεριφορά, συγκεντρωθείτε, σε περίπτωση που έχει γίνει, δεν ξέρουμε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε ως εξής:

«Ασχοληθήκαμε τρεις μέρες με το γάμο του Μουζουράκη και τώρα θα ασχοληθούμε με το τι γίνεται με τους δημοσιογράφους; Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, ας συγκεντρωθούμε λιγάκι. Αν έχει συμβεί, τι να πω; Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ενάγουσας Χρηστίδου… Παιδιά, θα μου λείψω. Λέει ότι υπάρχει υλικό, μήπως να παίξει για να λάμψει η αλήθεια;».