Νίκος Μουρατίδης για τις εκλογές: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

Νίκος Μουρατίδης για τις εκλογές: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας»

«Χάσαμε την ελπίδα ότι θα απαλλαγούμε από αυτή την κυβέρνηση»

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν ο Νίκος Μουρατίδης κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε λόγο για «σπείρα της ΝΔ».

«Welcome to the jungle 22/5/2023. Χάσαμε. Όλοι εμείς που πιστέψαμε ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα καταφέρναμε να διώξουμε τη σπείρα που αποτελεί τη ΝΔ – χάσαμε. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Αλήθεια. Για πρώτη φορά νιώθω τόση ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Χάσαμε την ελπίδα ότι θα απαλλαγούμε από αυτή την κυβέρνηση που δεν μας έδωσε τίποτα καλό αυτά τα 4 χρόνια. Δεν έγινε αυτό που ελπίζαμε, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη αποχή και ένα αποτέλεσμα που εμένα με σόκαρε», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης στον αέρα του Alpha.

«Εκτός του ότι το κοινό παραπλανήθηκε, έχει επίσης διαφθαρεί. 4 χρόνια δεν ξέρουμε τι έχει γίνει παρασκηνιακά, ποιοι έχουν φάει τόσα εκατομμύρια, τόσα δισεκατομμύρια. Μιλάμε για έναν διεφθαρμένο λαό», τόνισε στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Δεν ισχύει ότι η νεολαία δεν πάει να δουλέψει. Η νεολαία έχει γίνει υπηρέτης τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο μέρος της έχει φύγει στο εξωτερικό και παρ’ όλα αυτά ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να θέλει σαδιστικά και μαζοχιστικά να έχει αυτή την κυβέρνηση», σχολιάζει στη συνέχεια ο Νίκος Μουρατίδης, προκαλώντας την αντίδραση των συνεργατών της εκπομπής.

Σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής του επικοινωνίας, ο Νίκος Μουρατίδης επισήμανε: «Κάποιος εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τα Τέμπη «τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ». Ο κύριος Καραμανλής, ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας στα Τέμπη, έβαλε υποψηφιότητα και βγήκε πρώτος. Δε νίκησαν οι ψηφοφόροι, νίκησαν αυτοί που καταμέτρησαν τις ψήφους».