Ο Διαμαντής Καραναστάσης για την σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι»

Ο Διαμαντής Καραναστάσης για την σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι»

«Γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν καλεσμένη σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρέθηκε μπροστά σε μια μικρή έκπληξη, καθώς στην εκπομπή μίλησε ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτήρισε ως ένα γλυκό πλάσμα.

«Με τη Ζωή γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης. Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός.

Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι, υπάρχουν συγκρούσεις και η αλήθεια είναι ότι υποχωρεί πρώτη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», είπε αρχικά ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Κλείνοντας, ο Διαμαντής Καραναστάσης ανέφερε: «Πιστεύω στο γάμο ως νομική κατοχύρωση, η αγάπη έχει σημασία και πρέπει να νικήσει».

Από την μεριά της, η δικηγόρος και επικεφαλής του συνδυασμού Πλεύση Ελευθερίας, επισήμανε για την σχέση τους: «Πρέπει με τον Διαμαντή να παλέψουμε για την αγάπη».