Θάνος Καλλίρης: Την εποχή που ήμουν εντελώς top τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια, αλλά δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα

Θάνος Καλλίρης: Την εποχή που ήμουν εντελώς top τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια, αλλά δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα

«Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο»

Για τις σχέσεις του με ανθρώπους του χώρου μίλησε ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Αναφέρθηκε σε εκείνους που βοήθησε και στην πορεία του γύρισαν την πλάτη.

«Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Στον απολογισμό μου είχα διαβάσει ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους» είπε ο Θάνος Καλλίρης και συνέχισε ως εξής:

«Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους».