Eurovision 2023: Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος για την Ελλάδα – Δείτε τον επί σκηνής

Eurovision 2023: Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος για την Ελλάδα – Δείτε τον επί σκηνής

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Andrew Lambrou για την Κύπρο - Δείτε το βίντεο

Στην 8η θέση βγήκε ο Βίκτωρας Βερνίκος, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023 απόψε και ερμήνευσε το «What They Say», μία φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα που ο ίδιος έγραψε στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

Ο 16χρονος έδωσε τον καλύτερό εαυτό του. Τη σκηνική παρουσία του υπέγραψε ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής Σκηνής Κωνσταντίνος Ρήγος και την ενδυματολογική επιμέλεια του ανέλαβε ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Εντυπωσιακή η παρουσία της Κύπρου

Έκτη κατά σειρά εμφανίστηκε στην σκηνή της Eurovision 2023 η συμμετοχή της Κύπρου με τον Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break A Broken Heart».

Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι ξυπόλητος στην σκηνή και φορά ένα αμάνικο σύνολο, το οποίο έχει ένα μεγάλο άνοιγμα στο στήθος. Κατά κύριο λόγο παραπέμπει σε ένδυμα για πολεμικές τέχνες. Στην οθόνη LED αρχικά βλέπουμε καταρράκτες και το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μπλε. Από την μέση του τραγουδιού και μετά, το σκηνικό αλλάζει τελείως και το στοιχείο της φύσης που επικρατεί είναι η φωτιά.

Τόσο πίσω από τον Andrew, όσο και γύρω του ξαφνικά ξεδιπλώνεται ένα πύρινο τοπίο με φλόγες που βγαίνουν κι από την σκηνή. Φωνητικά ο ερμηνευτής ήταν αψεγάδιαστος κι όπως όλα δείχνουν, θα εξασφαλίσει άνετα μία θέση για την Κύπρο στον τελικό του Σαββάτου.