Τατιάνα Στεφανίδου για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: «Με άγγιξε πάρα πολύ ως μητέρα»

Τατιάνα Στεφανίδου για Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: «Με άγγιξε πάρα πολύ ως μητέρα»

Γιατί κατέθεσαν τα παιδιά της οικογένειας στο τελευταίο δικαστήριο

Η διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαρανίνη απασχόλησε και την Τατιάνα Στεφανίδου στην εμπομπή  «TLive» το μεσημέρι της Πέμπτης στον Alpha, όπου επίσης μίλησε για το θέμα ο δικηγόρος της γνωστής παρουσιάστριας, κ. Δημήτρης Γίτσας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έδωσε μια συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα που και εγώ εντυπωσιάστηκα που μίλησε τόσο ανοιχτά για τόσο προσωπικά θέματα, οικονομικά θέματα. Για τα θέματα δηλαδή του διαζυγίου του με λεπτομέρειες. Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει μιλήσει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι την έχουν τρελάνει όλοι οι δημοσιογράφοι και εμείς για να πει κάτι, δεν μιλάει όμως για αυτό το θέμα».

«Το τελευταίο δικαστήριο που έγινε δεν είχε αντικείμενο την διατροφή. Αυτή είχε οριστεί με προηγούμενο δικαστήριο. Μετά το ποινικό δικαστήριο που υπήρξε η καταδίκη, ο κ. Μαραντίνης έχει εξοφλήσει το χρονικό διάστημα που αφορούσε εκείνο το δικαστήριο που έχει γίνει. Έχει καταβάλει τη διατροφή στο σύνολο της μέχρι το τέλος του χρόνου και από την αρχή του χρόνου αυτού είναι πάλι υπερήμερος ως προς την καταβολή της διατροφής» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γίτσας στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής του Alpha.

«Ένα ερώτημα πολύ κρίσιμο, κ. Γίτσα και το ρωτώ ως μητέρα αυτό γιατί με άγγιξε πάρα πολύ. Άκουσα ότι σε κάποιο δικαστήριο κλήθηκαν να καταθέσουν τα παιδιά;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του TLive και ο δικηγόρος απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου:

«Στο τελευταίο δικαστήριο που έγινε, υπεβλήθη αίτημα από την πλευρά του κ. Μαραντίνη για να εξεταστούν τα παιδιά και ο δικαστής το έκανε δεκτό και άκουσε τα παιδιά. Το λέω γιατί συνήθως οι γονείς σε αυτά τα δικαστήρια με μια ανάγκη προστασίας των παιδιών, για να τα αφήσουν και έξω από την διαμάχη, δεν ζητούν να καταθέσουν τα παιδιά».