Survivor: Τα πάρτι των Διασήμων στο Μαϊάμι, η Formula 1, η κρίση στη σχέση Σάκη-Μαριαλένας για τον Λεκλέρ και ο Βιν Ντίζελ

Survivor: Τα πάρτι των Διασήμων στο Μαϊάμι, η Formula 1, η κρίση στη σχέση Σάκη-Μαριαλένας για τον Λεκλέρ και ο Βιν Ντίζελ

Αποχώρησε η Ρία Κολοβού

Μειωμένο σε μέρες προβολής είναι αυτήν την εβδομάδα το Survivor All Star ελέω Eurovision και ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Για αυτόν τον λόγο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση συμπληρώθηκαν από το επεισόδιο της Δευτέρας (8/5) και την Τρίτη (9/5) ακολούθησε η αποχώρηση της εβδομάδας που είχε χρώμα Μπλε.

Οι Μπλε έχασαν όλους τους αγώνες ασυλίας καθώς η ομάδα του Σάκη Κατσούλη φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματά της και πετυχαίνει την μία νίκη μετά την άλλη. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor ήταν για πολλοστή φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως βρίσκεται συνέχεια στον τάκο. «23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας το βράδυ της Κυριακής.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/5) ο ίδιος συγκρούστηκε με τον πρώην φίλο του, Νίκο Μπάρτζη κι επικράτησε ταραχή σε όλη την διάρκεια του επεισοδίου, αλλά και αυτού της Τρίτης (9/5). Μάλιστα, ο τελευταίος κι η Ρία Κολοβού ζήτησαν να βγούνε υποψήφιοι προς αποχώρηση απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα, αλλά μία άκυρη ψήφος έθεσε στον τάκο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Κατά την συγκέντρωση των δύο ομάδων στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως την πόρτα της εξόδου από το Survivor βλέπει η Ρία Κολοβού.

 

«Πέρασε καιρός αλλά φεύγω γεμάτη κι ευτυχισμένη. Είναι μια απίστευτη εμπειρία. Είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα όλους και χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Το σπίτι μου είτε στην Ύδρα είτε στην Σκύδρα είναι ανοιχτό» δήλωσε κατά την αποχώρησή της και σε σχετική ερώτηση απάντησε πως θα ήθελε να δει νικήτρια την Στέλλα Ανδρεάδου, με την συμπαίκτριά της σε ξεσπάει σε κλάματα στο άκουσμα αυτής της δήλωσης.

 

Είχε προηγηθεί ένας αγώνας με το έπαθλο να είναι εντυπωσιακό. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν στην τελευταία αναμέτρηση της εβδομάδας στο Survivor All Star και να απολαύσουν το ταξίδι τους στο Μαϊάμι.

Τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την Formula 1, με τους παίκτες να ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

 

 

Επιστρέφοντας στο συμβούλιο, η Μαριαλένα με τον Σάκη φάνηκε να περνούν… κρίση στη σχέση τους για τα μάτια του Λεκλέρ. «Μην ακούσει ο Σάκης, ο Λεκλέρ είναι ένας κούκλος» δήλωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

 

Ο Κατσούλης ζήλεψε που η αγαπημένη του αποκάλεσε κάποιον άλλον άντρα κούκλο και χάρισαν άπλετο γέλιο στους συμπαίκτες τους.

 

Ποιον χαιρέτησε ο Βιν Ντίζελ;

 

Η απάντηση ήρθε διά στόματος Τάκη Καραγκούνια. «Μου φώναξε ο Βιν Ντίζελ “Έλα Τάκαρος Αίγιο, πού είσαι;”»

 

Βασάλος και Μελίνα χόρεψαν με σπαθί στο κεφάλι, με τον γυμναστή να κάνει επίκληση για ακόμη μια φορά στο γνωστό του χιούμορ «Αφού δεν μας πέρασαν για ανώμαλους… μας κοίταγαν λίγο περίεργα».