Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά και είμαι ομοφυλόφιλος. Γελούσα»

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά και είμαι ομοφυλόφιλος. Γελούσα»

«Οι γυναίκες δεν αφήνετε να μείνει κάτι κρυφό. Εγώ ο καημένος δεν μιλούσα ποτέ», εξήγησε ο τραγουδιστής

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και στην Νάντια Ρηγάτου. Ο τραγουδιστής μίλησε εκτός των άλλων για ακραία περιστατικό σε ζωντανή εμφάνισή του, αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει και αντί να τον εκνευρίσουν τον έκαναν να γελάει.

«Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου, που δεν λέγονται. Ακραία είναι να φύγεις από την σκηνή, να γδυθείς, να φύγεις ευθεία, να περάσεις έναν δρόμο, να μπεις στην θάλασσα γυμνός και να ακολουθήσει όλος ο κόσμος από πίσω. Άλλη ερώτηση;» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς και συνέχισε ως εξής:

«Παλιά δεν θα δεχόμουν να συνεργαστώ με λαϊκό τραγουδιστή. Τώρα ναι. Έχει γίνει τέτοιος αχταρμάς στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας, που δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου για κάτι άλλο. Επίσης, σε αυτές τις μεγάλες πίστες υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά καλοί. Θα πήγαινα με τον Νίκο Βέρτη».

Όσο για τα ΄συκοφαντικά που έχουν γραφτεί γι' αυτόν επισήμανε: «Θες να ανοίξω σάκο με όσα έχουν γράψει; Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά κι είμαι ομοφυλόφιλος. Γελούσα».

«Οι γυναίκες δεν αφήνετε να μείνει κάτι κρυφό. Εγώ ο καημένος δεν μιλούσα ποτέ» απάντησε για το αν θα ήθελε να μην βρίσκεται η προσωπική του ζωή στην δημοσιότητα.