Survivor: «Να σκίσω τα ρούχα μου; Η απόλυτη ξεφτίλα»

Survivor: «Να σκίσω τα ρούχα μου; Η απόλυτη ξεφτίλα»

Οι Μπλε ισοπέδωσαν τους Κόκκινους με 10-1

Με μία ακόμα διπλή υποψηφιότητα έκλεισε το Συμβούλιο του Νησιού στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor All Star (26/4). Είχε προηγηθεί η ήττα με το πιο ευρύ σκορ μέχρι στιγμής στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, την οποία γνώρισαν οι Κόκκινοι στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη δεν μπόρεσε να βρει ποτέ τη δοκιμασία του τελικού στόχου και ηττήθηκε με το βαρύτατο 10-1.

«Να σκίσω τα ρούχα μου; Δεν με χωράει ο τόπος. Η απόλυτη ξεφτίλα. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που έχει γίνει σήμερα, 10-1. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για τις προσωπικές μου ήττες, για τις ήττες των συμπαικτών μου αλλά και τη γενική εικόνα της ομάδας που επέφερε αυτή τη βαριά ήττα», σχολίασε εμφανώς απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Σήμερα 10-1. Ο μοναδικός πόντος από εμένα. Δεν μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Σίγουρα θέλω να κερδίζω αλλά εφόσον έχασε η ομάδα και πάμε να ξαναψηφίσουμε, τι χαρά να μου δώσει;», ανέφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η βαριά ήττα των Κόκκινων συνοδεύτηκε και από την αντιαθλητική συμπεριφορά τους στον στίβο μάχης.

Αποκορύφωμα τα σπρωξίματα Σάκη στον Αγόρου και Τάκη στον Μαρτίκα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Σάκης διεκδίκησε να ρίξει εκείνος τον τελευταίο κρίκο του σπρώχνοντας άγρια τον Αγόρου που όμως ήταν πιο εύστοχος και κέρδισε!

 

Την απαράδεκτη συμπεριφορά συνέχισε και ο Τάκης κόντρα στον Μαρτίκα καθώς η ομάδα του έχανε ήδη με 4 πόντους διαφορά.

Ο Τάκης μπήκε μπροστά στον στόχο προσπαθώντας να εμποδίσει τον Σπύρο να βάλει τον τελευταίο στόχο.

 

Όπως είναι φυσικό, ο Αγόρου ζήτησε τον λόγο μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

«Mεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις και αναφέρομαι στον Σάκη και το fair play. Δεν θέλω να το τραβήξω αλλά να συμπίπτουν τα λόγια με τις πράξεις μας. Εντάξει επανόρθωσε με τον Ηλία».

Φυσικά ο Σάκης είπε ότι ο Νικόλας αγωνίζεται αντικανονικά, αλλά ζήτησε συγγνώμη αν δεν έπαιξε σωστά.

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας που παίρνει τα πάντα… προσωπικά, στο κιου του κατηγόρησε τον Αγόρου αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη βαριά ήττα της ομάδας του.

«Εμείς όταν κερδίζαμε δεν γυρίζαμε να πούμε κάτι στα παιδιά για να τα πικάρουμε, ούτε να πανηγυρίζουμε με ειρωνικά σχόλια στη μούρη τους. Είμαστε «κυριλέ», που λέμε. Όμως σήμερα είδα ακριβώς το αντίθετο από τη Μπλε Ομάδα και ειδικά από τον Νικόλα Αγόρου», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Έδειξε άλλη μια φορά το πώς θέλει να αγωνίζεται. Όταν εσύ μπαίνεις στον αγώνα με τον Σάκη Κατσούλη και τον σπρώχνεις, θα σε σπρώξει κι εκείνος. Τι έγινε, Νικόλα μου; Ένας παίκτης που δεν έχει την κορμάρα τη δικιά σου σε πέταξε στην άκρη με ένα απλό τζαρτζαρισματάκι; Γιατί παρεξηγείσαι και κάνεις παράπονα, τη στιγμή που κι εσύ έκανες το ίδιο χθες στον Βασάλο;», σημείωσε ο παίκτης του Survivor.

«Χαλάρωσε λίγο. Έχεις κάνει 2-3 νίκες και έχεις σηκώσει μπαϊράκι. Ο κόσμος τα βλέπει αυτά έξω και να εύχεσαι να μη βγεις προτεινόμενος», δήλωσε στο τέλος του cue ο Τάκης Καραγκούνιας, όμως η παραγωγή έπαιξε το replay του αγώνα που τον διαψεύδει για όλα όσα είπε..

 

Τάκης Καραγκούνιας σε Γιώργο Ασημακόπουλο: «Ειρωνεύεσαι, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δίκιο ότι είσαι κακός άνθρωπος»

Ένταση, όμως, δημιουργήθηκε και ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την προκάλεσε η ήττα του πρώτου στο αγώνισμα. Ο 49χρονος μισθοφόρος εκνευρίστηκε, όταν έχασε από τον Νίκο Μπάρτζη και δέχθηκε ειρωνικά σχόλια από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Άκουσε. Θα μάθεις κάτι στη ζωή σου, να ακούς. Θυσιάστηκα για την ομάδα μου. Σε ευχαριστώ που μου αποδεικνύεις ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε δίκιο για το πόσο ειρωνικός και κακός άνθρωπος είσαι», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον Ασημακόπουλο.

«Γιωργάκη, ειρωνεύεσαι έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι πατέρας σου. Ο πατέρας σου με περνάει μόνο 2 χρόνια και γυρίζεις και με ειρωνεύεσαι ρε», είπε φωνάζοντας ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν σε ειρωνεύτηκα. Λες ψέματα μπροστά στα μάτια μας. Λες το ψέμα και το γυρνάς. Θέλει να κάνει το reality του», απάντησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Μετά τώρα την βαρύτατη ήττα με σκορ 10-1, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη, προκειμένου να υποδείξουν τον επόμενο προτεινόμενο παίκτη προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Στην ψηφοφορία της Τρίτης (25/4) η ομάδα του Σάκη Κατσούλη έβγαλε στον τάκο την Εύη Σαλταφερίδου και τον Γιώργο Κόρομι, ενώ στο επεισόδιο της Δευτέρας (24/4) υποψήφιος προς αποχώρηση από τη Μπλε ομάδα αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι Κόκκινοι, μετά την ήττα με το ευρύτερο σκορ της χρονιάς, προχώρησαν στην κάλπη, η οποία έφερε ισοψηφία ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια, βάζοντάς και τους δύο παίκτες στο κάδρο των υποψηφιοτήτων για το Survivor All Star αυτής της εβδομάδας.

 

«Λογικό μου φαίνεται. Γιατί όχι; Έχουμε μείνει μόνο 8 άτομα, οι 2 είναι ήδη υποψήφιοι. Καθένας ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια. Ευχάριστο είναι ότι δεν με ψήφισαν και οι 7. Δεν θα ήθελα να φύγω. Δεν θεωρώ ότι είμαι τελευταία αγωνιστικά αλλά υπάρχουν και φιλίες εδώ πέρα. Δεν μου φταίει κάποιος», είπε για την υποψηφιότητά της η Μελίνα Μεταξά.

«Δεν είμαι χαρούμενος που ψηφίστηκα αλλά σέβομαι τη γνώμη των συμπαικτών μου. Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει και ξέρει. Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα στην ομάδα, αλλά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ψηφιστώ, γιατί δεν είμαι κακός αγωνιστικά. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του κοινού», δήλωσε από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας και τόνισε ξεκάθαρα πως έπαιξαν ρόλο οι φιλίες στην ψηφοφορία.