Χάρι Πότερ: Είναι επίσημο ότι θα γίνει και τηλεοπτική σειρά – Δείτε το πρώτο teaser trailer

Χάρι Πότερ: Είναι επίσημο ότι θα γίνει και τηλεοπτική σειρά – Δείτε το πρώτο teaser trailer

Αναμένεται να διαρκέσει 7 σεζόν, όσα είναι και τα βιβλία - Τι ρόλο θα έχει η συγγραφέας στην παραγωγή του σίριαλ

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Χάρι Πότερ θα μεταφερθεί σαν σειρά και στους τηλεοπτικού δέκτες για χάρη της streaming υπηρεσίας του HBO Max.  Βέβαια, από σήμερα η υπηρεσία της Warner Bros. Discovery ονομάζεται «Max», μετά την αλλαγή ονόματος, όπως έγινε γνωστό σε ειδική εκδήλωση της εταιρείας.

Η τηλεοπτική διασκευή του Χάρι Πότερ θα είναι πιστή στα βιβλία της Ρόουλινγκ, η οποία μάλιστα θα συμμετέχει στο σίριαλ ως εκτελεστική παραγωγός για την καλύτερη απόδοση των βιβλίων της.

«Η δέσμευση του Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα διασκευή, η οποία θα φέρει έναν βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που μόνο μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η συγγραφέας.

Επειδή είναι 7 βιβλία, αναμένεται η σειρά να κρατήσει 7 σεζόν, ενώ οι ηθοποιοί φυσικά δεν θα έχουν σχέση με εκείνους των ταινιών, αφού χρειάζονται νέα παιδιά. Παράλληλα, στην παρουσίαση βγήκε στην δημοσιότητα και το teaser trailer.

Δείτε το teaser trailer της σειράς Χάρι Πότερ: