Ιάσονας Μανδηλάς: Πήρα δύναμη από τον Καπουτζίδη και τον Σεργουλόπουλο και βγήκα να μιλήσω

Ιάσονας Μανδηλάς: Πήρα δύναμη από τον Καπουτζίδη και τον Σεργουλόπουλο και βγήκα να μιλήσω

«Με σόκαρε και με στεναχώρησε που δέχτηκα κακή συμπεριφορά μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική μου ζωή»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ήταν σήμερα ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και το γεγονός ότι έκανε γνωστή την ομοφυλοφιλία του.

«Είχα ανάγκη να δημιουργώ τις δικές μου εικόνες και όχι μόνο να τραγουδάω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία μου με την Έλενα Παπαρίζου, όπως επίσης δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα η Έλενα. Δεν ήρθαν όλα εύκολα για μένα στο τραγούδι, αλλά έχω ανάγκη να τραγουδάω και δεν τα παράτησα ποτέ», είπε αρχικά ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς είπε στη συνέχεια: «Με σόκαρε και με στεναχώρησε που δέχτηκα κακή συμπεριφορά μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική μου ζωή. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου. Έβλεπα τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μου έδιναν δύναμη.

Και είπα ότι αφού έχω κι εγώ το βήμα, όχι το δικό τους γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερη ιστορία και είναι πολύ μεγαλύτερα ονόματα από μένα, αλλά είπα ότι αν αυτοί μπορούν να επηρεάσουν δέκα άτομα, θέλω να βγω κι εγώ και να μπορώ να επηρεάσω έναν άνθρωπο, άμα είναι αυτό εφικτό».

Κλείνοντας, ο Ιάσονας Μανδηλάς είπε: «Ο λόγος που έχω κρατήσει βαμμένα τα νύχια μου είναι για να περάσω το μήνυμά μου».