Κατερίνα Στικούδη: Η «πιπεράτη» αποκάλυψη για την ίδια και τον σύζυγό της

Κατερίνα Στικούδη: Η «πιπεράτη» αποκάλυψη για την ίδια και τον σύζυγό της

«Πρέπει οποιαδήποτε στιγμή μας δίνεται η ευκαιρία και κουρασμένοι να ήμασταν, ειδικά στην αρχή, προσπαθούσαμε να περνάμε καλά οι δυο μας μέχρι να ξαναξυπνήσει»

Για την σχέση της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» κάνοντας μάλιστα και μια «πιπεράτη» αποκάλυψη για το πώς περνάνε τα βράδια τώρα με το παιδί.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός σε ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα, πόσα χρόνια είναι μαζί με τον Βαγγέλη Σερίφη απάντησε: «Δεν τα πάω καλά με τους αριθμούς… Τα θυμάται όλα καλύτερα από μένα. Νομίζω είμαστε μαζί 14 χρόνια», ενώ τόνισε, πως με τον ερχομό του παιδιού της ήρθαν «τούμπα όλα». «Υπάρχει κάτι μαγικό, που σε συνδέει πια. Εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη και τον βλέπω σε μια μικρογραφία πλέον… Έχω δύο ίδια. Το έχω χάσει το μυαλό μου» τόνισε η Κατερίνα Στικούδη και μιλώντας για τον Βαγγέλη Σερίφη, πρόσθεσε: «Είναι συνεργάτης. Όσο μπορεί με βοηθάει. Συνέχεια βρισκόμαστε σε κόντρα. Συνήθως έχει δίκιο».

«Εγώ θεωρώ, ότι όταν και οι δύο γονείς είναι συνειδητά εκεί, στον ερχομό ενός παιδιού, όταν κουράζεται ο ένας, βοηθάει ο άλλος, υπάρχει μια ωραία συνεννόηση, μια ωραία επικοινωνία» τόνισε και προχώρησε σε μια… καυτή αποκάλυψη: «Αλλά όταν τα βράδια ξυπνάς και μετά δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς, μπορείς να το εκμεταλλευτείς, να περάσεις πολύ ωραία με τον σύντροφό σου. Πρέπει οποιαδήποτε στιγμή μας δίνεται η ευκαιρία, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό και κουρασμένοι να ήμασταν, ειδικά στην αρχή, προσπαθούσαμε να περνάμε καλά οι δυο μας μέχρι να ξαναξυπνήσει» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι «δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Σίγουρα οι πρώτοι μήνες όταν έρχεται ένα παιδί, είναι απαιτητικοί. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεννόηση και να είναι και οι δυο εξίσου εκεί».